lunes, 19 de diciembre de 2022

Caminada de Nadal

Avui hem fet amb la Luz Marina i el TeteXavi la caminada de Nadal, onzena i darrera prova de Barnatresc del 2022, en format virtual a realitzar entre els dies 19 i 31 de Desembre amb l'app de l'organització i sense senyalització. També es podia fer en format presencial el 18/12.

Distància d'uns 10 Qm amb sortida i arribada al Parc de la Ciutadella.

Recorregut: Parc de la Ciutadella (#), pg. Picasso, c. Ribera, pl. Comercial (El Born) (1), c. Princesa, c. Tantarantana, pl. Sant Agustí Vell, c. de la Figuera, pg. Francesc Cambó (Mercat de Sant Caterina) (2), pl. Antoni Maura, av. Catedral, c. Joaquim Pou, c. Sagristants, c. Ripoll, pl. Peixos (CE Pica d’Estats) (3), c. Magdalenes, c. Jonqueres, c. Ortigosa, c. Trafalgar, arc de Triomf (4), av. Vilanova, parc de l’Estació del Nord (5), av. Meridiana (Teatre Nacional de Catalunya) (6), pl. Glòries, av. Diagonal, c. Marroc, c. Espronceda, parc del Centre del Poblenou (control de pas) (7), av. Diagonal, c. Lope de Vega (jardins Teresa de Calcuta), c. Llull, rambla Poblenou, parc del Poblenou (8), pl. Tirant lo Blanc, av. Bogatell, c. Marina, pg. Pujades i parc de la Ciutadella (#).

Dia bo per caminar amb sol i 9ºC. Hem sortit a les 9:35 en direcció Ciutat Vella i el Barri Gòtic. 

El Born amb Luz Marina

Recorregut totalment pla amb un munt de girs pels estrets carrers del barri. Temps de pas pel Parc Centre del Poble Nou 1h15'. Continuació tot xerrant i sense cap dificultat fins el Parc de la Ciutadella on hem arribat en un temps de  2h16'17'', distància 10 Qm

Dades del Garmin

Parc de la Ciutadella
Amb Xavi i Luz Marina

Ha estat un entrenament fàcil i amb bona companyia. Amb aquesta caminada fem el ple de l'any 11 caminades de 11 i un nou pin d'or !

No hay comentarios: