domingo, 31 de octubre de 2021

Cursa RAC 1

Avui he fet per primera vegada la Cursa RAC 1 que enguany celebra la seva sisena edició a Badalona. L'ubicació d'aquesta cursa es itinerant i des de la primera edició al 2015 que es va fer a Barcelona, s’ha fet a Girona, Tarragona, Lleida i Igualada.

Recorregut força pla de 5 Qm pels carrers més emblemàtics del centre amb sortida i arribada al Passeig Marítim. Gran participació amb més de 2200 corredors arribats a meta.

Recollida pitral amb Luz Marina 29/10

Dia magnífic amb una bona temperatura per córrer 15ºC. Bona organització a càrrec de Gaudium Sports.

Trobada amb molts companys que feia temps que no ens veiem. Poc a poc anem tornant a la normalitat.

Sortida a les 9:30 una mica complicada pel gran nombre de participants. M'acompanyen la Iris (Poldancer) i un amic seu en Marcos. A pocs metres de la sortida veig el meu amic Juan aturat ja que ha hagut d'abandonar amb problemes musculars, una llàstima. Passem el Qm 1 ràpid en 5'52''.

Passeig Marítim
Foto : David Patán (Blogmaldito)

Al Qm 1,8 deixem el Passeig Marítim i girem a l'esquerra per passar sota les vies del tren i entrar al casc històric. Una bona rampa però curteta. Passem el Qm 2 en 6'05''. Continuem a bon ritme pel carrer Sant Bru i Francesc Layret fins la Plaça de la Vila Qm 3 (5'53'').  A partir d'aqui entrem al casc antic amb carrers més estrets i amb més girs fins el Passeig de la Rambla on torna a haver més espai. Passem el Qm 4 en 6'07''. Continuem pel carrer Sant Isidre i fem el segon pas per sota les vies del tren amb una forta pujada en corba a 400 m de l'arribada !


Fotos : Pako Beer



Quatre girs més i entrada a meta al Passeig Marítim en un Temps de 29'56'' Lloc 1187 a ritme de 6'00''/Qm.


Video Pako Beer Min 2:05 / 23:28 - 23:34

Molt content tornar a baixar de 30' en un 5000 m, MMP de la segona etapa si no tinc en compte el 29'50'' del DecaRun 2021 virtual de Març on no puc certificar la distància real. 

Amb Marcos, Rosa i Manel

Gràcies Iris i Marcos per la companyia. Seguim sumant #KMSxELA !

Per acabar la festa, aprofitant el dia primaveral  he gaudit d'un magnífic bany a la Platja del Coco amb un aigua transparent boníssima. 

No hay comentarios: