jueves, 28 de octubre de 2021

Caminada Besòs - Llobregat Tram 2


Avui he fet amb la Luz Marina i l'Hector la Caminada Besòs - Llobregat Tram 2, novena prova de Barnatresc del 2021, en format virtual a realitzar durant els dies 25 d'Octubre al 7 de Novembre amb l'app de l'organització i sense senyalització.
El Tram 2 son uns 11 Qm per Collserola entre el Baixador de Vallvidrera (FGC) i l'Estació de RENFE de Molins de Rei seguint el GR 92.

Recorregut: Baixador de Vallvidrera, casa Sagrada Família, collet urbanització Mas Sauró, turó de can Pasqual, Mas Masdemont, coll de Can Pasqual, carretera BV-1468, coll de Can Mallol, carretera BV-1468, Santa Creu d'Olorda, can Ribes, can Vilagut, Castellciuró, camí antic a Santa Creu d’Olorda, Llar d’Infant el Rodó, carrer Mestre Blanch, pl. Mercè Rodoreda, carrer Jaume Balmes, escales, carrer Major, pl. de la Creu, carrer Carril i estació de Molins de Rei (Rodalies)

He quedat amb la Luz Marina i ens hem desplaçat fins el punt de sortida al Baixador de Vallvidrera on ens esperava l'Héctor. Hem sortit a les 9:30 amb una temperatura fresca de 10ºC. Comencem a pujar cap a Can Sauró. Dura pujada fins els Turons de Can Pasqual, punt mes alt del recorregut a uns 470 m d'alçada. Continuem fins a Santa Creu d'Olorda (Qm 6) on fem una aturada per esmorzar com cal.


A partir d'aquí, tot el que queda es baixada. Pista forestal ample sense dificultat i seguint el GR-92



Passem per les runes de Castellciuró, entrada a Molins de Rei, carrer Major, Plaça de la Creu i finalment arribada a l'Estació  Qm 11 Temps 2h16' que amb les aturades han sigut de 2h33'.


Ha estat un bon entrenament amb molt bona companyia. Hem completat la novena caminada de nou, pocs ho poden dir ! Només en queden dues per fer el ple.