sábado, 9 de octubre de 2021

Cursa Nocturna de L'Hospitalet

Avui he fet per primera vegada la Cursa Nocturna de L'Hospitalet que enguany celebra la seva onzena edició amb format reduït de 5 Qm i mesures de seguretat per la pandèmia.

Recorregut totalment pla i ample voltant Gran Via 2 i el polígon industrial amb una distància de 5 Qm. Sortida "teòrica" en cinc calaixos segons colors de pitral

Dia mig tapat amb una bona temperatura per córrer 18ºC. 

Sortida Gran Via 2

M'ha acompanyat Luz Marina que avui ha descansat.

Amb Luz Marina

Sense cap control per part de l'organització a l'accés dels calaixos, tothom ha entrat a la vegada produint-se una gran aglomeració sense respectar cap distància de seguretat i a més molts corredors sense mascareta. Només a la línia de sortida hi havia un control per sortir de cinc en cinc. Aquesta situació ha estat molt desagradable i des de que he entrat al calaix he trigat 17 ' interminables en sortir.

L'objectiu d'avui es portar un bon ritme i mantenir-me entre les 120 - 125 pulsacions cosa que amb la foscor no ha serà gens fàcil. 

Sortida davant de Gran Via 2 per enfilar ràpidament cap el polígon industrial.  

Sortida
Foto : Pako Beer

He passat el primer Qm força ràpid en 6:00. Amb carrers molt amples i totalment pla només calia estar atent als forats del terra pel pas de camions i la poca visibilitat en alguns punts. Sense públic l'organització ha posat animació musical als punts quilomètrics. Aviat he estabilitzat el ritme al voltant de 6'18''/ Qm

Qm 3,6
Foto : Pako Beer

Cap el Qm 4,5 hem creuat la Gran Via per enfilar la llarga recta d'arribada i acabar en un Temps final 31'15' Lloc 1556 a ritme de 6'15''/Qm. 


A l'arribada aigua i plàtans per tothom. Bona organització en general excepte la greu errada de la sortida.

Prou satisfet amb el resultat d'avui ja que no acostumo a córrer de nit.  Seguim sumant #KMSxELA

No hay comentarios: