domingo, 10 de octubre de 2021

Caminada Popular (Vallvidrera)


Nova participació a la Caminada Popular que organitza el centre excursionista Els Blaus a Vallvidrera amb motiu de la festa Major de Sarrià. 

Enguany he anat sol ja que l'Héctor era fora de Barcelona. Amb restriccions per la pandèmia avui l'avituallament s'ha limitat a l'aigua amb la promesa de que l'any vinent tornarem a l'esmorzar tradicional.

Recorregut d'uns 9,5 Qm amb sortida a la Plaça Pep Ventura (Vallvidrera) i arribada a l'Estació de FGC de Les Planes. Dia nuvolat i molt bona temperatura. Al voltant de 250 participants.


Recorregut : Vallvidrera - Pantà de Vallvidrera  - Can Cuias - Can Masdemont - Can Castellví - Camí de Mas Guimbau - Estació de Les Planes 

Mapa

Hem sortit a les 9:17 en direcció del Pantà de Vallvidrera en grups de 50 separats uns segons. Des del principi m'he posat primer. Els tres primers Qm's han estat en lleugera baixada i he agafat un bon ritme. El fet d'anar davant m'ha obligat a estar molt més pendent del recorregut molt ben marcat amb cintes. Al Qm 3 a Can Cuias hi havia una aturada voluntària de 15' per esmorzar però jo he passat ja que era massa aviat i ho he deixat per l'arribada.

He continuat amunt fins el Turó de Castellví, punt més alt amb uns 470 m d'alçada. Hi ha hagut algun tram on he utilitzat el bastó però en general el recorregut ha estat de baixa dificultat.

Turó de Castellví

Continuació ja de baixada cap a Les Planes. Passat el Qm 7, en una cruïlla, no he vist les cintes hi m'he equivocat fent entre la anada i tornada enrera 1 Qm de més el que m'ha fet perdre el primer lloc. Crec que he arribat segon o tercer, una llàstima.

Temps final 1h52'12" amb una distància de 9,3 Qm


Al arribar he fet un bon esmorzar.

Arribada a Les Planes

Ha estat una bona caminada per llocs que no coneixia.

No hay comentarios: