lunes, 11 de octubre de 2021

Caminada Besòs - Llobregat Tram 1


Avui hem fet amb la Luz Marina la Caminada Besòs - Llobregat Tram 1, vuitena prova de Barnatresc del 2021, en format virtual a realitzar durant els dies 4 al 17 d'Octubre  amb l'app de l'organització i sense senyalització. La darrera edició data del 2016 i ha estat possible tornar-la a fer gràcies a aquest format ja que les restriccions al Parc de Collserola no permeten fer-la en grup.

El Tram 1 son uns 17,7 Qm per Collserola entre Montcada i Reixac i al Baixador de Vallvidrera (FGC) seguint el GR 92.

Recorregut : Montcada i Reixac, cementiri de Montcada, parc Turó de Montcada-Santa Maria, polígon industrial can Vilatort, coll de Montcada (rotonda), pont Autopista C-58, serra de Llagat, can Catà, Sant Iscle de les Feixes, serra d’en Ferrer, coll d’en Fotja, casa Juaco, portell de Valldaura , coll entre el turó de la Magarola i el turó de Sant Cebrià, carrer Aladern, Vista Rica, coll de l'Erola, font de la Salamandra, coll de la Vinassa, camí de Sant Cugat, camí de la Sibina, turó d’en Ferrer, camí del Salze, Centre d'Informació del Parc de Collserola, Vila Joana i Baixador de Vallvidrera.

He quedat amb la Luz Marina i ens hem desplaçat fins el punt de sortida a Montcada i Reixac. Hem sortit a les 9:00 amb una temperatura fresca de 13ºC. Primeres rampes del cementiri força dures i tot seguit entrada al Parc de Collserola fins Can Catà (Qm 5,2) en 1h10'.

Senyalització

A partir d'aquí pujada continua no gaire dura , excepte alguns trams, fins passat el Portell de Valldaura (Qm 10,5) on hem parat per esmorzar. Temps 2h22'.  Ha sortit el sol i la temperatura es força agradable. Al re-emprendre la marxa la meva app. ha perdut el registre de dades i a deixat de funcionar 😡. Hem continuat doncs seguint el recorregut amb la de la Luz. Tot i això, només calia seguir les marques del GR-92 que estan força bé.

Pujada cap el Turó de Valldaura amb pujades i baixades continues. Hem passat Vista Rica, el coll de l'Erola, font de la Salamandra i coll de la Vinassa. 

Zona Vista Rica

Finalment la baixada fins el Baixador de Vallvidrera (Qm 17,4) on hem acabat. Temps real 3h54'10' que amb aturades ha estat un total de 4h14'

Arribada (Qm 17,4)

Dades del Garmin 

Ha estat un bon entrenament. Gracias Luz por la compañia !.

En quinze dies farem el Tram 2 fins Molins de Rei !