miércoles, 31 de julio de 2019

Gran Quedada grups d'entrenament

Ahir per la tarda / nit vaig participar a la Gran Quedada de grups organitzada per BCN Trail Runners i liderada pel Raül Romero,
Vaig anar amb el meu amic Hector fins la Plaça Mireia on a les 19:30 ens vam trobar els grups de BCN Trail Runners, LMSD, Corresolidaris i Beer Runners, uns 85 corredors en total.

Foto de grup

Ens vam dividir en dos grups , un de caminadors i un de corredors i a les 19.50 vam començar l'entrenament conjunt. El primer tram per la carretera de les aigües va ser senzill amb un dur corriol fins el monument a la verge de Collserola (Qm 3). En aquest punt vam fer una aturada pel re-agrupament. Vam continuar cap a Vallvidrera pel Turó d'en Corts i agafar el Camí de Santa Creu d'Olorda que porta al Pantà de Vallvidrera. Bastant abans d'arribar (Qm 4) ens vam desviar a l'esquerra per un corriol fins la font on vam fer el segon re-agrupament (Qm 5,2)

Amb Juanjo, Laura, Luz Marina i Hector

Continuació  cap a la Plaça Mireia per corriols sense massa desnivell però amb pedres i arrels força complicats per a mí .

Vam arribar en un temps de 1h19'44'' amb una distància de 9 Qm i un D+ de 272 m.

Dades del Garmin 

Arribada a Plaça Mireia

Un autèntic entrenament de trail running per un recorregut magnífic. En arribar, molta gresca i pica-pica pel fi de festa final.

No hay comentarios: