domingo, 7 de julio de 2019

Caminada Nocturna


Ahir vaig fer la caminada nocturna, setena prova del programa de Caminades Barnatresc 2019.
Recorregut totalment pla i lineal en gran part per la façana marítima amb una distància de 12 Qm's . Sortida Pl. Glòries i arribada al Pl. Pau Vila.

Recorregut :

Pl. Glòries Catalanes(1), Av. Diagonal, rambla Poblenou, c. Llull, Jardins Gandhi (2), av. Diagonal, pl. de Llevant, pl. Leonardo da Vinci, pl. Fraternitat (Fòrum (3), av. Litoral, platja de la Mar Bella (4), platja de la Nova Icària, port Olímpic (control de pas i avituallament) (5), pg. Marítim, pl. del Mar (6), pg. Mare Nostrum, pl. Rosa dels Vents (hotel W), Nou Passeig del Trecaones (fins al final) (7), retorn a la pl. del Mar, pg. Comte de Barcelona (antic pg. Nacional) i pl. Pau Vila (8).

Torre Agbar

Em va acompanyar la Luz Marina. Moltíssima xafogor després de les quatre gotes que van caure per la tarda i una temperatura de 29ºC.
Vam sortir a les 21:19 tot i que l'hora oficial era les 21.30. Darrerament, per fer una sortida mes esglaonada, no es surt a una hora exacta.
Primers Qm's amb molts participants i gent al carrer, especialment a la Rambla del Poble Nou. Vam passar pel Fòrum (Qm 4) en 44'. A partir d'aquí, millor temperatura per la brisa marina però molta gent passejant i a la platja.
Espectaculars vistes nocturnes de la ciutat des del litoral.
Vam passar l'avituallament al Port Olímpic (Qm 7) en 1h16'. Aquí ens vam aturar per sopar i fer la corresponent hidratació.
Cap a les 23 h tornada a la marxa fins l'hotel Vela i el nou passeig del trencaones inaugurat el Desembre del 2018. En aquest punt gir de 180º i tornada per la Barceloneta fins la Pl. Pau Vila.

Temps real 2h19' (2h41' amb l'aturada pe sopar). Un bon entrenament d'estiu.

Dades del Garmin

No hay comentarios: