sábado, 13 de julio de 2019

Entrenament Prorunners

Aquest matí he participat a la Festa del Trail Running, un entrenament organitzat per Prorunners per a tothom socis i no socis.
A les 8.30 en hem reunit uns 35 corredors, la majoria del club, al parking del Velòdrom. Tot i ser un entrenament, ens han donat un pitral per controlar el tram cronometrat.

Parking Velòdrom

Han participat també la Luz Marina i els meus amics Rosa M. i Ramon.


L'Arnau, que avui celebrava el seu aniversari, ens ha explicat en que consistiria l'entrenament. Les pitjors sospites s'han confirmat, seria molt dur !!!. Cap a les 8:40 hem sortit en grup cap a la sortida de la prova cronometrada. Ha estat un "escalfament" de només 1,86 Qm per pista però amb un desnivell de gairebé 100 m.

Dades del Garmin (Escalfament)

La cronometrada consistia en pujar des d'un un punt del camí de Sant Cebrià fins el Mirador de la Magarola.
Ens han repartit en quatre grups i amb bon criteri ens han posat a l'últim. A les 9:20 hem sortit pel camí que als 200 m s'ha convertit en un corriol gairebé impossible per la pendent. En 470 m hem pujat 125 D+ !!!. Ha estat realment dur. Superat aquest primer tram la cosa s'ha suavitzat a la pista forestal. Al pas pel Qm 1 el Garmin ha marcat 23'22'' !!! La resta del recorregut ha estat dur pujant per una trialera però mes suportable.
He arribat al mirador amb un temps de 42'15'' amb una distància de 2,35 Qm, Deu n'hi do !.

Dades del Garmin (Cronometrada)

Mirador de la Magarola

A dalt, hem tingut la recompensa amb un esmorzar de luxe amb pa amb tomàquet i pernil, pastes pica-pica i un munt de begudes.

Amb Rosa M., Ramon i Luz Marina

Foto de grup

Recuperades les forces i després de passar una bona estona hem tornat al parking sense problemes per pista forestal.

Dades del Garmin (Baixada)

Hem fet un total de 7,64 Qm amb 334 m D +/-

Gràcies a tot l'equip de Prorunners per l'impecable organització.

No hay comentarios: