domingo, 6 de mayo de 2018

19ª Cursa Delta Prat


Aquest matí he tornat a fer la Cursa Delta Prat organitzada pel Pratenc Associació d'Atletisme i el diari Delta.
Recorregut urbà de dues voltes de 5 Qm per un circuit molt plà ideal per fer una bona marca. Dos girs de 180º per volta i tram adoquinat de 800 Qm.
Sortida i arribada a les Pistes Moisès Llopart del Complex Esportiu Municipal Sagnier, el mateix lloc de la mitja marató.
Dia força tapat amb amenaça de pluja i temperatura al voltant dels 16ºC.

Amb Luz Marina

Sortida a les 9.00 en punt, el meu objectiu es el Sub 52'. He intentat fixar un ritme constant de cursa aprofitant l'absència de desnivell però no ha estat fàcil. Al Qm 1,2 a l'Avinguda del Remolar hem fet el primer gir de 180º amb la corresponent reducció de velocitat. A l'Avinguda del Canal (Qm 2,2) tram adoquinat de 800 m amb el segon gir de 180º. A partir d'aquí tram recte i ràpid fins les pistes per completar la primera volta.

Primer pas per la pista

He passat el Qm 5 en 26'03'' a ritme de 5'13''/Qm i ha començat a ploure el que ha complicat una mica la cursa. Nou gir de 180º al Qm 6,2 amb el terra ja força mullat i per rematar-ho nou pas pel tram adoquinat al Qm 7,2.
La pluja ha anat en augment malgrat això he fet els darrers dos Qm's força ràpids, el darrer a 4'51''/Qm.


Darrers metres


Temps final de 51'41'' Lloc 434 a ritme de 5'11''/Qm.

Dades del Garmin

Molt content, objectiu complert i no ha estat fàcil. Millor marca de l'any superant la de la setmana passada a Empúries.

Arribada

Diumenge que ve a Sant Quirze del Vallès serà mes comlicat pel desnivell.

No hay comentarios: