domingo, 13 de agosto de 2017

Pujada al Tibidabo

Aquest matí he fet caminant la pujada al Tibidabo com entrenament de manteniment de l'estiu i per provar les noves sabatilles Merrell que vull portar al Camí de Sant Jaume que faré a l'Octubre.
Ens hem trobat a les 8:00 amb la Luz Marina a la Av. de Madrid.

Recorregut : Av. Madrid - Gran Via Carles III - Diagonal - Av. Pedralbes - Av. Pearson - Carret. de les aigües - Escales de la Font del Mont - Carret. de Vallv. al Tibidabo - Tibidabo - Carret. de Vallv. al Tibidabo - Vallvidrera - Drecera de Vallvidrera - Peu Funicular-- Av. de Vallvidrera - Parc Joan Raventós - Major de Sarrià - Passeig Sant Joan Bosco -Numància.

Hem sortit a les 8:03 amb una bona temperatura voltant els 20ºC i dia de sol. Pujada constant per Av . Pedralbes i Pearson fins la carretera de les aigües. (Qm 4,3). Temps 57'07''.

Escales Font del Mont

En arribar a les escales de la Font del Mont hem tirat amunt fins la carretera de Vallvidrera (Qm 8. Temps 1h37'). Continuació sense problemes fins el cim del Tibidabo Qm 10,5. Temps 2h06',
Hem aprofitat per fer un bon esmorzar i contemplar les magnífiques vistes de la ciutat a 500 m d'alçada

Tibidabo


La tornada l'hem fet pel poble de Vallvidrera i baixant per la drecera fins el Peu de Funicular (Qm 13,4), Av. de Vallvidrera - Parc Joan Raventós - Major de Sarrià - Passeig Sant Joan Bosco - Numància.
Han estat 17,5 Qm en 3h26' i 509 m desnivell +. Hi ha que afegir gairebé 1h30' d'aturada al Tibidabo per fer un total de 5h. Un bon entrenament i molt ben acompanyat.

Dades del Garmin

Les sabatilles sembla que van raonablement bé.

No hay comentarios: