lunes, 28 de agosto de 2017

Mini marató El Delfin Verde 10

Nova Mini Marató del Càmping Delfin Verde, aquest matí i amb aquesta ja son deu !. Bona organització per part l'equip d'animació.

Desena Mini Marató

Recorregut clàssic, totalment pla pels camps d'arròs de Pals i espai natural de les Basses d'en Coll idèntic a les edicions anteriors. Sortida i arribada a l'entrada del càmping. Distància 10 Qm per pista de terra amb algun tram d'asfalt o ciment.
Hem sortit a les 7:30 en punt amb una temperatura de 19ºC amb el cel tapat per boira i moltíssima xafogor!. Gran participació avui amb 51 corredors, la majoria estrangers.
Com sempre aviat el grup s'ha estirat molt i he hagut de mantenir sol un bon ritme de cursa.
Passat el Qm 5 hem tingut l'avituallament d'aigua. Temps al pont de pedra (Qm 6) 33'52 a ritme de 5'39''/Qm. un pel mes lent que la setmana passada.
A la part final he apretat una mica passant tres o quatre corredors per acabar en un temps final de 54'41'' al lloc 33 a ritme de 5'34''/Qm.

Dades del Garmin 

Molt satisfet ja que avui les condicions meteorològiques eren força dures. No he acusat massa l'esforç del doblet del dissabte fent la quarta millor marca a només 35'' del rècord que vaig fer dilluns passat.

Amb Chris cap d'animació

En acabar medalles pels tres primers, fruita i beguda per tothom.

L'any vinent hi tornarem !

No hay comentarios: