lunes, 7 de agosto de 2017

Mini marató El Delfin Verde 8

Vuitena Mini Marató del Càmping Delfin Verde aquest matí i segona d'aquest any. Com sempre, bona organització per part l'equip d'animació.
Recorregut totalment pla per pista de terra amb algun tram d'asfalt o ciment. Sortida i arribada a l'entrada del càmping.
He anat amb el meu amic Prudi i el Pau.


Gran participació avui amb 45 corredors, la majoria estrangers. Sortida a les 7:30 en punt amb una temperatura voltant els 22ºC !.


Cap el Qm 1,7 hem creuat pel pont de fusta per entrar de ple als camps d'arròs. Com es habitual el grup s'ha estirat molt però he pogut mantenir un bon ritme de cursa voltant els 5'30''/Qm.
Al Qm 2,5 hem creuat el pont de pedra sobre el Rec des Coll per girar cap a l'esquerra fins l'entrada de les Basses d'en Coll.

Pont de pedra (Qm 2,5)

Passat el Qm 5 avituallament d'aigua i pas pel Qm 6, just al pont de pedra, en un temps de 32'45. En aquest punt, per motius de la fumigació amb un helicòpter, ens han fet seguir recte en lloc del gir a l'esquerra cap al Mas Gelabert.
Tornada pel pont de fusta per enfilar cap el càmping per la pista de ciment paral·lela a la carretera del Mas Pinell.
Temps final de 46'18'' i lloc 33 a ritme de 5'30''/Qm. Distància del recorregut escurçat 8,4 Qm.

Dades del Garmin


Molt satisfet, llàstima que avui el recorregut ha estat escurçat uns 1450 m ja que anava a ritme de millor marca de les vuit edicions que he fet.

El 21/8 nova oportunitat.

En acabar medalles pels tres primers, fruita i beguda per tothom.

No hay comentarios: