lunes, 21 de agosto de 2017

Mini marató El Delfin Verde 9

Aquest matí he fet per novena vegada la Mini Marató del Càmping Delfin Verde, una clàssica ja dels dilluns d'estiu. Bona organització per part l'equip d'animació.
Recorregut totalment pla pels camps d'arròs de Pals i espai natural de les Basses d'en Coll idèntic a les edicions anteriors. Sortida i arribada a l'entrada del càmping. Distància 10 Qm per pista de terra amb algún tram d'asfalt o ciment.


Hem sortit a les 7:30 en punt amb una temperatura magnífica de 17ºC !. Gran participació avui amb 46 corredors, com sempre, la majoria estrangers. Enguany m'han acompanyat el meus amics Nuria, Josep i Sergi que l'han fet per primera vegada.

Amb Sergi, Nuria i Josep

Cap el Qm 1,7 hem creuat pel pont de fusta per entrar de ple als camps d'arròs. Tot i que erem forces corredors, el grup s'ha estirat molt i he hagut de mantenir sol un bon ritme de cursa.
Al Qm 2,5 hem creuat el pont de pedra sobre el Rec des Coll per girar cap a l'esquerra fins l'entrada de les Basses d'en Coll.
Passat el Qm 5 hem tingut l'avituallament d'aigua. Temps al pont de pedra (Qm 6) 33'29 a ritme de 5'35''/Qm.
Gir a l'esquerra pel camí del Rec des Coll cap al Mas Gelabert, on he aprofitat per apretar una mica,  i tornada.
Al Qm 8,2 hem tornat a creuer el pont de fusta per enfilar cap el càmping per la pista de ciment paral·lela a la carretera del Mas Pinell.
Temps final de 54'06'' i lloc 33 a ritme de 5'31''/Qm


Amb Josep vuitè classificat

Molt content, millor temps en aquesta cursa rebaixant el meu rècord d'agost 2015 en 2''.

En acabar medalles pels tres primers, fruita i beguda per tothom. 

1 comentario:

Josep Petriz Iborra dijo...

Ramon... ha estat un plaer correr pels arrossars, magnific escenari en un dia esplendid.per fer la cursa... a mes gratis... gràcies Ramon per oferirnos la possibilitat de córrer.