domingo, 11 de junio de 2017

Caminada Nocturna


Ahir vaig fer la caminada nocturna, sisena prova del programa de Caminades Barnatresc 2017.
Sortida i arribada a la Plaça de les Glòries. Una bona part del recorregut va ser per la façana marítima de Barcelona amb una distància de 12,4 Qm's.

Recorregut :
Pl. de les Glòries Catalanes (1), c. Badajoz, av. Diagonal, rambla de Poblenou,  c. Llull, av. Diagonal, pl. Llevant, pl. Leonardo da Vinci, pl. Fraternitat (Camp de la Bota) (2), av. Litoral, platja de Llevant, pg. Marítim de la Mar Bella, pg. Marítim del Bogatell, (3) pg. Marítim de la Nova Icària, pg. Marítim del Port Olímpic, moll de Marina, pg. Marítim de la Barceloneta, platja de la Barceloneta (Comptador del Memorial) (4) (control de pas i avituallament), c. Judici, pl. Miquel Tarradell (5) pg. Joan Borbó, pl. Pau Vila, Pla de Palau (6), av. Marquès d’Argentera, pg. Picasso, pg. Pujades, av. Meridiana i pl. de les Glòries Catalanes (1).


Enguany es va avançar la sortida a les 21 h  el que va representar fer una part encara amb llum de dia.
En aquesta ocasió vaig anar amb la Isabel. Molta xafogor i temperatura voltant els 27ºC al inici que va anar baixant fins els 23ºC. Al arribar al Fòrum vam gaudir al llarg del Passeig marítim d'una espectacular sortida de lluna plena des del mar .


Vam passar l'avituallament a la Barceloneta (Qm 8,1) en 1h51''. La tornada cap a Plaça de les Glòries vorejant la Ciutadella va ser menys interessant.

Temps 2h39'. Un bon entrenament d'estiu.

Dades del Garmin

No hay comentarios: