sábado, 17 de junio de 2017

1000 m ll Festa Corredors.cat


Després de sis anys sense fer-ho, avui he tornat a participar a la prova de 1000 m llisos de la Festa de Corredors.cat  enguany a les Pistes de la Mar Bella.
Inscripcions gratuïtes i col·laboració amb donatius per la Fundació Miquel Valls en la seva lluita contra l'ELA. Gran trobada correcat que no pot faltar a aquesta festa.

Foto de grup

Amb Jordi Mas

A mes d'aquesta prova es disputen com a combinada les de 400 m i 100 m que no penso fer.
Dia de sol i un infern voltant els 29ºC a la flamant pista amb nou tartà blau. Amb una onada de calor que afecta tot Catalunya no son les millors condicions per tornar a afrontar una prova tant exigent per a mí, tot i això he decidit fer-la.
Ens han agrupat per temps en 10 Qm i surto a la sisena serie amb els companys Solteron, David C, Kiske , Richy i Luzyan (Luz Marina) i altres corredors que no son del club, onze en total.
El meu objectiu es intentar baixar de 4'30''.Cap a les 10 h ens han donat la sortida.

Sortida
He sortit fort i em coloco segon darrera del Marc Tugues (samarreta blanca a l'esquerra de la foto). Passo els 200 m en 47'' a ritme de 3'55''/ Qm.

200 m
Veig que el Marc s'escapa però que a mí encara no em passa ningú.

400 m
Intento mantenir el ritme i passo el 600 m en 2'34'' segueixo segon. Gran animació a la recta de meta i campana (ultima volta).
El nostre "speaker" Debutante va cantant els nostres noms al pas per meta. Penso que podré mantenir la posició i apreto encara una mica mes.

800 m
Recta de meta, en Marc em porta uns 80 m esprinto a tope, entro segon i temps final de 4'09''22, no m'ho puc creure !.

Meta

Objectiu mes que complert i per una bona causa.

Galeria de fotos 

Acabades les proves, hem aprofitat per esmorzar i donar-nos un bon bany a la Platja de la Mar Bella just al costat.

No hay comentarios: