domingo, 11 de junio de 2017

Cursa Popular Trinitat Vella

Després de moltes curses multitudinàries a Barcelona, volia fer una prova diferent, de barri i aquesta ha estat l'elecció, la Cursa Popular Trinitat Vella, una cursa popular com les d'abans amb uns vuitanta participants, inscripció al moment, gratuita, sense xip ni classificació, pitral reciclat de El Corte Inglés i recolzament total al corredor per part de l'organització.


Cap a les 8:00 ens hem anat reunint al Parc de la Trinitat Vella un grapat de corredors que no teniem clar l'hora de la sortida ja que hi havia informacions contradictorias respecte a les vuit o a les nou.
En aquest temps m'he anat informant de les característiques de la cursa que enguany celebrava la setena edició. M'ha quedat clar que sortint del parc hi havia algunes pujades fortes i calia dossificar l'esforç.

Parc de la Trinitat

Tot i els pocs participants, he vist que hi havia força nivell. Una gran part ecuatorians. Hem sortit al voltant de les 9:00 fent un curt recorregut inicial pel parc.

Sortida

A partir del Qm 1 hem començat les pujades pel barri com m'havien dit. Han estat un parell de Qm amb pujades i baixades continues bastant trenca-cames. 

Arribada

La part final de baixada ha estat mes fàcil.
Tot i que indicava que era una cursa de 5 Qm, la distància real ha estat de 4,4 Qm que he fet amb un temps de 25:02.
En acabar beguda, suc de taronja i entrepà de formatge. Satisfet de l'experiència.

No hay comentarios: