domingo, 28 de mayo de 2017

5ª Cursa DIR GU Diagonal


Segona participació consecutiva avui a la Cursa DIR GU Diagonal prova organitzada pel DIR i puntuable per la 9ª Challenge BCN 10K. Recorregut lineal i recte de 10 Qm per la Diagonal amb sortida al Palau Reial de Pedralbes i arribada a Passeig Garcia Faria.També es disputa la distància de 5 Qm amb final a Diagonal / Marina.
Dia de sol res a veure amb l'any passat que vam tenir plugim fi tota la cursa.
Perfil favorable amb lleugera baixada sobre tot al primer tram del recorregut. Participació propera als deu mil corredors.

Amb Juan Morillo

Hem sortit a les 8:30 amb el Juan Fernandez del Palau Reial amb l'objectiu de baixar de 50'. Feia goig veure tota la Diagonal per nosaltres !. A partir del Qm 2 hem pogut aprofitar força l'ombra de les cases i els arbres el que ha fet mes suportable el calor
El pas pel Qm 5 a prop del c/ Marina l'he fet prou bé en 25'18'' a ritme de 5'05''/Qm. En aquest punt en Juan s'ha quedat despenjat i he continuat sol. Els punts quilomètrics no estaven tots ben situats i m'ha despistat una mica en alguns trams en especial el del Qm 9 que he passat per sota de 45' quan en realitat anava uns segons per sobre.
El darrer Qm, tot i fer-lo clarament per sota de 5' no ha estat suficient pel Sub 50' però molt content.

Temps final de 50'14'' (25'18'' / 24'56'') Lloc 2204 i 114é de la meva categoria a ritme de 5'02''/Qm.

Dades del Garmin


Arribada

He fet la millor marca personal del any rebaixant en 1'12'' la del 2016, no puc demanar mes. Sorprenentment, com l'any passat, he tornat ha fer el segon 5000 m mes ràpid que el primer.

Grup Adidas Runners / LMSD

Amb aquesta cursa acabo la 9ªChallenge BCN10K tot i que encara queda la Cursa de la Maquinista que no faré.

No hay comentarios: