miércoles, 10 de febrero de 2016

Barcelona Magic Line


Després de la gran experiència de l'any passat, al mes de Novembre vaig decidir tornat a participar a la Barcelona Magic Line i em vaig inscriure amb l'equip BC Team on també participen bona part del membres de l'equip de l'any passat.
La BML es una caminada solidària que organitza Sant Joan de Déu per sensibilitzar i recollir fons per als programes d’atenció a les persones més vulnerables.
Es una caminada no competitiva per equips per Barcelona i Collserola amb 4 recorreguts possibles 10, 20, 30 i 40 Qm.

El nostre logo

El BC Team està format per 25 membres i el portaveu es en Josep Gil.

Alguns membres de l'equip

A principis de Gener ja vam superar el repte solidari inicial de 500 € amb la venda de capsetes de xocolatines solidàries i fins i tot vam sortir a les noticies de actualitat de la BML. Tot seguit el vam pujar a 2000 €.
A la web de la Bolsa del Corredor vam publicar un article on s'expliquen les activitats de l'equip per assolir el repte solidari.
El repte esportiu serà de 20 Qm ja que quan ens vam inscriure els de 30 i 40 Qm estaven plens.

Per fer una donació clicar a l'equip aquí.

23/2/2016

Comença el compte enrere. A menys d'una setmana per la caminada ja hem rebut instruccions de l'organització referent a l'hora i lloc de sortida del 20 Qm.

Com a novetat en el recorregut del 2016 es que entrarem a donar una volta a l'estadi olímpic Lluís Companys.


La recaptació ha estat espectacular amb la venda de butlletes per la cistella del corredor i les d'experiències. A dia d'avui hem superat de llarg el nou repte de 2000 € amb una recaptació de 2642 € !!!

No hay comentarios: