domingo, 28 de febrero de 2016

Barcelona Magic Line

Avui he tornat a fer corrent com entrenament la Caminada solidària Barcelona Magic Line (BML), una caminada solidària que organitza Sant Joan de Déu per sensibilitzar i recollir fons per als programes d’atenció a les persones més vulnerables.
Caminada no competitiva per equips per Barcelona i Collserola amb 4 recorreguts possibles 10 , 20 , 30 i 40 Qm.
Gran participació amb 10000 participants en 731 equips i recaptació a prop dels 200000 € !.

Enguany el repte va començar cap al Novembre amb la formació del equip BC Team, inscripció a la prova i recaptació de fons. Entrada del bloc aquí.

Recorregut 20 Qm

El repte esportiu del nostre equip es de 20 Qm, l'econòmic l'hem superat ampliament amb els 2792 € recaptats.Itinerari : Vallvidrera, Sant Pere Màrtir, Les Corts, Plaça Espanya, Anella Olímpica, Estadi Olímpic, Jardí Botànic, Castell de Montjuïc, Poble Sec, Raval, Barri Gòtic, Plaça de la Catedral. Desnivell + 434 m / - 780 m

Equip BC Team

El dissabte ha estat molt complicat amb onada de fred, pluja i vent. Per sort, el pitjor ha passat durant la nit i ha sortit el sol.
Hem sortit de la Plaça de Pep Ventura a Vallvidrera a les 10:37 en punt amb una bona temperatura.
Només sortir hem pujat pel c/ Mont d'orsa per seguir pel Camí de la Carena i pujar fort fins el Cim de Sant Pere Màrtir a 380 m d'alçada Qm 2,6 (20' de temps real).

Cim Sant Pere Màrtir

A partir d'aquí baixada molt exigent cap a la la carretera de les aigües, Passarel·la de les aigües i baixada per la carretera de la companyía d'aigües fins l'Hospital de Sant Joan de Déu Qm 5,5 (37' temps real) on hi había el primer avituallament.

Avituallament Sant Joan de Deu

Reagrupament de l'equip i tirada cap a Les Corts creuant la Ronda de Dalt baixada cap el Parc Cervantes, Av. Diagonal i Jardins de la Maternitat Qm 8 ( 53' temps real) on  gràcies a la Montse teniem un segon avituallament amb atenció especial a l'equip.

Avituallament Maternitat

Continuació per Trav. Les Corts, Gran Via Carles III, Av. Madrid, c/Numància, c/ Tarragona, Plaça Espanya i Font Màgica , lloc de sortida de la Marxa de 10 Qm.
Pujada cap el MNAC , Anella Olímpica i entrada per primer cop a l' Estadi Olímpic

 Anella Olímpica

Amb Montse

Estadi Olímpic Qm 14,5, temps real 1h40'

Continuació cap el Castell de Montjuïc amb pujada pel Jardí Botànic  Qm 17,3 (temps real 2h05').
Nou regrupament, tercer avituallament i moltíssima animació.
He coincidit amb la Carme que anava amb l'equip del Va Per A Tu de Intermon Oxfam Trailwalker.
Baixada final cap a Ciutat Vella pel Camí del Mar, Carretera de Montjuïc, Miramar, Portal de Santa Madrona, Rambles, Barri Gòtic, Mont Taber i Plaça de la Catedral on hi havia l'arribada Qm 21,7 (temps real 2h38') Temps total amb avituallaments 3h53'.

Dades del Garmin


Arribada Plaça de la Catedral


Ha estat una gran experiència i per una bona causa. Un 10 per l'organització.

Galería de fotos

Un plaer poder compartir aquest grans moment amb els companys del BC Team. L'any que ve repetirem !.

1 comentario:

CESAR dijo...

Un placer disfrutar de este magnifico evento contigo. Eres un crack "en la pista" y como persona.