domingo, 21 de febrero de 2016

Maratest Badalona


Cinquè Maratest aquest matí a Badalona , fins ara he fet totes les edicions.
Com es habitual en aquestes dates, matí fred però amb sol. Molt bona organització amb sortida i arribada davant del Palau Olímpic de Badalona i  "speakers" de luxe, els meus companys de corredors.cat Waterpoler i Debutante, que han animant força.

Circuit de 15 Qm idèntic a l'any passat i molt pla  amb dues distàncies 15 i 30 Qm. Llebres amb ritmes de marató per poder a competir al màxim rendiment.


Molts companys de corredors.cat, la majoria del quals estan preparant la marató de Barcelona

He participat a la prova de 15 Qm amb l'objectiu de baixar de 1h20' (ritme de 5'20''/Qm).

Sortida a les 9:00 en punt amb el meu company Barcelona92 llebre de ritme 5'20''. Els primers Qm's els hem fet per la part industrial sense animació. Cap el Qm 2, hem fet l'única pujada destacable del recorregut el Pont de Lluc sobre la via del tren.
Cap el Qm 4 al Passeig Marítim m'he despenjat del grup perque no anava gens còmode amb tants corredors junts.
He passat el Qm 5 en 27'05'' a ritme de 5'25''/Qm. He continuat al meu ritme per la carretera de Mataró fins a Montgat i tornar. Com sempre  ens hem creuat amb un munt de companys i ens hem saludat i animat mútuament.

Tornada per la ctra. de Mataró

A la Riera de Canyadó he passat el Qm 10 en 54'20'' a ritme de 5'26''/Qm. Gir cap el Passeig Marítim i entrada el centre de Badalona. Enguany, no he aconseguit apretar el ritme per agafar la llebre com havia fet en anys anteriors.
Al darrer  Qm he apretat una mica per acabar en un Temps final de 1h21'21'' al Lloc 511 a ritme de 5'25''/Qm.


Arribada
Amb el meu company Pere

He fet una cursa molt regular però a ritme un pel mes lent del planificat tot i això ho dono per bo ja que he anat més ràpid que a la Mitja de Barcelona de la setmana passada.

Amb el resultat d'avui, torno al tercer lloc del podi de la meva categoria M60 de Lliga Championchip amb 619,98 punts.

Ara, a pensar en la BML del proper diumenge que promet ser espectacular.

No hay comentarios: