domingo, 31 de enero de 2016

4ª Mitja Marató Colomenca


Tercera participació consecutiva a la Mitja Marató Colomenca.
Bona organització de la Unió Colomenca d'Atletisme i per només 8 € a través del nostre TPV !. Molta participació de corredors.cat que també feien de llebres oficials.

Amb Carles
L'objectiu d'avui es Sub 2 h. Hem muntat una superbarqueta correcat amb els meus companys Carles Carsobe (llebre oficial), G3mma, Xik3ta, Pinelli31, Obadia, Kiske, Francesc, Xavher i DavidC.


Nou circuit amb sortida i arribada a la nova pista d'atletisme Antonio Amorós. Recorregut inicial d'uns quatre Qm pel cas urbà de Santa Coloma amb bastants tobogans i carrers estrets per agafar a continuació la carretera de La Roca i fer set Qm d'anada i tornada a Santa Coloma fins les pistes d'atletisme.
Dia mig tapat però amb bona temperatura, uns 6ºC que ha anat pujant. Hem pres la sortida a les 9:00 en punt juntament amb els participants de la cursa de 10 Qm.
Des del primer Qm ens hem separat una mica pers les dificultats de córrer junts en els trams estrets. He anat força estona amb el meu company Manel59 controlant el ritme de la barqueta que anava darrera nostre. Passem el Qm 5, ja a la carretera de la Roca, en 27'38'' uns 20'' per sota del previst.

Amb Manel
El tram per carretera de set Qm amb lleugera pujada es fa llarg i cal dosificar molt be el ritme.
Hem passat el Qm 10 en 55'41'' a ritme de 5'34''/Qm. Portem un minut menys del previst . Al Qm 11 fem el gir i comencem la tornada, el Manel es queda enrere. En el tram de carretera ens creuem i saludem amb els companys. Em prenc un gel al Qm 12 i m'agafen en Pinelli i l'Alba (Xik3ta). Aprofito la lleugera baixada per anar augmentant el ritme i rascar uns quant segons mes. Passo el Qm 15 en 1h23'11''. El Sub 2 h està garantit, se que la barqueta va uns minuts darrera.

Carretera de La Roca

Al Qm 18 s'acaba la carretera i entrem de nou a Sant Coloma. L'Alba m'ha agafat i penso que podem anar bé junts fins la meta. El ritme es cada vegada mes ràpid aprofitant la baixada.
Passat el Qm 19 agafem l'Avinguda de la Salzereda que paral·lela al Besós ens porta a la meta. Passem el Qm 20 en 1h49'53'' fent el darrer 5000 m a ritme de 5'20''/Qm. Està clar que l'Alba tornarà a polvoritzar la seva marca en mitja que va fer la setmana passada a Terrassa.  Encara hi ha una petita rampa per un pas soterrani que posa aprova les cames.

Pista Antoni Amorós

Entrem a la pista i esprint d'uns 350 m cap a la meta per acabar en un molt bon temps Final de 1h55'45'' lloc 585 i a la posició 8a de la meva categoria. Ritme de 5:29/Qm.

Dades del Garmin

L'Alba ha entrat tot just darrera meu fent MMP en1h55'47''

Felicitats Alba !

Corredors.cat

Objectiu Sub 2h complert i amb nota i millorant el temps de les dues edicions anteriors !. També he fet la millor marca de la temporada en Mitja Marató. No es pot demanar mes.

Propera prova Mitja de Barcelona en quinze dies.

En acabar entrepà de botifarra a la brasa i cervesa !. L'any que ve tornarem.

No hay comentarios: