domingo, 24 de enero de 2016

19ª Marxa del Terme

Avui he tornat a participar a la Marxa del Terme a Sant Fruitós del Bages.
He quedat amb el meu amic Jordi, la Carme i la Rosa a les 6:15 a la Plaça de Sants per desplaçar-nos en cotxe fins Sant Fruitós.
Marxa molt ben organitzada pel grup excursionista Posa't en marxa amb tres recorreguts un de familiar de 8,7 Qm “MINI”, un d’assequible de 17 Qm “JUNIOR” i un de 27 Qm “SENIOR” amb la opció drecera de 24 Qm. Nosaltres hem fet el mes llarg de 27 Qm.
Itinerari: Parc del Bosquet, Les Brucardes, Riu d’Or , Parc i estany de l’Agulla, Sant Iscle ( 2n control ), Santa Anna de Claret, Pla de les Abelles, Sant Jaume d’Olzinelles( 4t control),  Pont de Cabrianes, Les Oliveres i Parc del Bosquet.


Dia de sol. Temperatura freda a la sortida (al voltant de 4ºC) però que ha anat pujant durant la marxa.
Com l'any passat, abans de la sortida a les 8 h hem fet el tradicional primer avituallament a base de coca i mistela. El primer tram, amb molts caminants, ha estat una mica lent i sense massa interès fins arribar al primer control i avituallament Qm 7,6 en 1h22'''.
A continuació tram cap el Parc de l'Agulla amb l'estany i la sèquia medieval fins  arribar a Sant Iscle on hi havia el segon control de pas (Qm 12,2). Temps 2h19'.

Sèquia medieval
L'avituallament aquí ha estat potent a base d'entrepà de pa amb tomàquet i botifarra a la brasa acompanyat de vi i cafè amb "alegríes".


Amb Carme, Jordi i Rosa

Tot seguit hem tirat cap a Santa Anna de Claret fins arribar al control 3 i avituallament (Qm 17). Temps 3h29' i quatre Qm's  mes endavant el 4rt control a Sant Jaume d'Olzinelles on hi havia l'opció de la drecera (Qm 20,7) Temps 4h08'.
Com teniem previst nosaltres hem fet el recorregut llarg passant per Pont de Cabrianes i tornada cap a l'arribada al Parc del Bosquet per completar els 27,4 Qm en 5h23' de temps incloent trenta minuts de les aturades als avituallaments.

Amb Jordi a l'arribada

Això està fet, un bon entrenament de cara a properes marxes que faré a la primavera. 



No hay comentarios: