sábado, 25 de julio de 2015

Cursa Forat del Vent


Aprofitant que soc a Barcelona he tornat a participar en la Cursa /caminada de muntanya Forat del Vent organitzada per Marathon Catalunya
Com l'any passat recorregut de 10,8 Qm Parc de Collserola amb perfil no massa exigent. Sortida des de Can Coll en una esplanada de la carretera BV-1415 que va de Cerdanyola del Vallés a Horta.
M'he llevat aviat per arribar amb temps ja que hi havia que recollir el pitral i no estava ben segur del punt de sortida. He arribat sense problemes a Can Coll cap a les 7:45. Just en el moment de recollir el pitral ha caigut un xàfec impressionat que ens ha deixat totalment remullats i el que es pitjor ha esborrat el marcatge de l'organització.


Aviat ha sortit el sol amb temperatura suportable d'uns 25 ºC

Amb la Marcela i el Nicolás

Hem sortit a les 9 h, primer els pocs caminadors que hi havia i desprès els corredors, uns 250.
Al arribar el primer encreuament a uns 200 m de la sortida, m'he trobat amb el cap de cursa que tornava ja que aparentment s'havia equivocat. Una fletxa blanca (probablement d'algun altre cursa) indicava anar cap a la dreta i ells venien de l'esquerra. Aviat m'he adonat que no anàvem per la pista de l'any passat especialment quan hem creuat la carretera i no hi havia ningú de l'organització. La desconfiança de que anàvem malament ha anat en augment sense marques i seguint als corredors de davant. Finalment passat el Qm 3, la gran sorpresa, el cap de cursa tornava en sentit contrari cap a nosaltres !. Caos generalitzat sense saber ben bé que fer, mitja volta i tornada pràcticament de nou a la sortida. L'organització en veure el desgavell ha donat la cursa per anul·lada. Alguns corredors han arribat a fer el recorregut correcte però ja no ha servit de res. Jo he fet uns tres Qm addicionals com entrenament.

BTV hi era present i ho ha resumit molt bé Video BTV

Mai havia viscut una situació igual. Evidentment no la compatibilitzo com a cursa si no com entrenament a l'espera de que es repeteixi a la tardor com ens ha promès l'organització.

Ha estat una cursa sense fí com algú molt bé ha batejat.

No hay comentarios: