lunes, 10 de agosto de 2015

Mini marató El Delfin Verde

Aquest matí he fet per primer cop la Mini marató del càmping el Delfin Verde que organitza l'equip d'animació tots els els dilluns d'estiu.
Durant la nit ha estat plovent i em preocupava força l'estat dels camins que conec molt be i amb aquesta situació podien tenir molt fang.


L'inscripció ha estat minuts abans de començar la prova i ens han "tatuat" el numero al braç en lloc de pitral.


Recorregut totalment pla d'uns 10 Qm pels camps d'arròs de Pals amb sortida i arribada a l'entrada del càmping. Han participat un total de 44 corredors, la gran majoria estrangers.


Sortida a les 7:30 en punt amb una temperatura de luxe 19ºC. El primer Qm ha estat ràpid aprofitant l'asfalt tot i la pujada curta. Al Qm 1,7 hem creuat pel pont de fusta la Sèquia del Massot per entrar de ple als camps d'arròs. L'estat del terra estava millor del que en pensava i a partir del Qm 2 he estabilitzat el ritme just per sota els 6'/Qm. Passat el Qm 5 han posat un avituallament d'aigua i al Qm 6, just al pont de pedra, hem girat pel camí del Rec des Coll (Temps 35'08'') cap al Mas Gelabert.
A partir del Qm 7, ja de tornada, he apretat una mica i he avançat un parell de corredors per acabar en un temps final de 56'59'' en el lloc 39 a ritme de 5'47''/Qm.

Dades del Garmin

Amb Chris cap d'animació

Prou satisfet amb el resultat ja que en aquesta època de l'any no es pot demanar mes. Bona organització. El dilluns que ve tornaré.

No hay comentarios: