lunes, 17 de agosto de 2015

Mini marató El Delfin Verde 2

Segona Mini Marató del Càmping Delfin Verde aquest matí organitzada per l'equip d'animació.
Recorregut totalment pla d'uns 10 Qm pels camps d'arròs de Pals  / Espai natural de les Basses d'en Coll amb sortida i arribada a l'entrada del càmping. Participació enguany de 51 corredors, uns quants mes que la setmana passada.


Temperatura molt bona per córrer 16ºC i cel nuvolat. L'objectiu per avui es millorar la classificació i el temps de la setmana passada. Tenint en compte que no hi haurà fang crec que es assolible.
Surto a les 7:30 en punt ràpid aprofitant el tros inicial d'asfalt. A la pujada em passen forces corredors i cap el Qm 1,7 quan hem creuat el pont de fusta sobre la Sèquia del Massot, les posicions ja estan força estabilitzades. L'estat del terra als camps d'arròs esta molt millor que la setmana passada i a partir del Qm 2 he ajustat el ritme al voltant de 5'45'' /Qm i he avançat a alguns corredors.


El pas pel Qm 6, just al pont de pedra l'he fet en un temps de 34'14'', 54'' millor que la setmana passada. En aquest punt hem girat pel camí del Rec des Coll fins  el Mas Gelabert i donar la volta de tornada. He apretat una mica avançant a alguns corredors mes per acabar en un temps final de 55'31'' en el lloc 36 a ritme de 5'38''/Qm., 1'28'' menys que dilluns passat.

Dades del Garmin


Objectiu complert, molt satisfet. A l'arribada beguda i fruita per tothom. El proper dilluns a per la tercera !.

No hay comentarios: