domingo, 19 de julio de 2015

XIX Cursa del Poble Sec


Tot i que fa molts anys que es celebra la Cursa del Poble Sec  avui ha estat la meva primera participació.
Acabada la temporada he volgut participar aprofitant que estava a Barcelona. Bona organització del Club Atlètic Running (CAR)

Plaça del Sortidor


Ens hem reunit a la Plaça del Sortidor on hi havia la sortida i l'arribada,
Circuit de dues voltes pel barri costerut i carrers estrets per completar una distància de 5 Qm.
En plena onada de calor no es la millor època per participar en curses, quan hem sortit a les 9:30 i el termòmetre ja marcava 27ºC
Primer Qm en lleugera baixada pel carrer Magalhaes , Radas , Elkano i Salvà. He passat el Qm 1 al carrer Salvà en 5'12'', Tornada pel carrer Piquer (Qm 2 4'59'') per agafar Fontrodona on hi ha una bona pujada . Gir a la dreta per Magalhaes per completar la primera volta.

c/ Magalhaes (Foto CarlesCat)

Temps de pas per meta 13'49'' (Qm 2,8). Continuació pel la Plaça del Sortidor i baixada per c/ Blasco de Garay i Elkano (Qm 3 5'23'') i c/ Salvà cap a Vilà i Vilà. Tornada per Piquer (Qm 4 en 5'11''). Darrera pujada per Fontrodona i llarg esprint per Magalhaes per acabar en un Temps final de 25'53'' lloc 189 Cat 7. Ritme 5'11''/Qm

Arribada (Foto Teresa Recuero)

La meva cursa 389 ja es al sac i he afegit una nova cursa al meu palmarès. Les molèsties al genoll esquerra que tingut durant la setmana no han aparegut i he pogut completar la prova prou bé.

No hay comentarios: