domingo, 9 de febrero de 2014

2ª Mitja Marató Colomenca


Seguint el pla d'entrenament per la marató, avui he participat a la 2ª Mitja Marató Colomenca.
Em desplaço aviat a Santa Coloma de Gramenet per fer una tirada prèvia per la llera del Besòs amb la Judith, la seva amiga Elena i en Nolo58 . Hem fet set Qm en 43'29  '' a ritme de 6'11''/Qm.

Amb Judith
Tot i ser una cursa nova amb organització modesta de la Unió Colomenca d'Atletisme ens hem reunit un bon nombre de companys de corredors.cat


L'objectiu per la mitja es Sub 2 h el que representa un ritme de 5'40'' /Qm. Hem muntat una super barqueta 100% corredors.cat amb en Jordi Mas, Jumper, JoandeGracia i Null0. A la mateixa sortida s'afegeixen Zaldivia i Patiño (que fa la cursa de 10 Qm).
Sense temps per descansar amb sol i bona temperatura hem pres la sortida de la mitja a les 9:30.
Des del primer Qm agafem un ritme força constant un pel més ràpid del previst. Passem el Qm 5 en 27'51''. Es una cursa força plana i ens permet anar relaxats a aquest ritme inclús xerrant a estones. Al Qm 9 ens deixa enrere la Patricia (Patiño) . Passem el Qm 10 en 55'50'' a ritme de 5'35''/Qm. Continuem els sis integrants del grup sense problemes. Si acabem en l 'objectiu en JoandeGracia farà MMP.  Em prenc un gel al Qm 12 cosa que no havia fet mai en una cursa, cal practicar per la marató.


Passem el Qm 15 a la llera del Besòs en 1h23'28'' (1'30'' per sota l'objectiu) . Al Qm 19 hi ha una rampa forta pero curta que superem sense problemes controlant en Joan que no es quedi enrere. Un cop superat aquest punt passem el Qm 20 en 1h51'34'' amb l'objectiu clarament assolit només cal fer l'entrada a meta que la fem el sis de la ma , espectacular !.




Temps final 1:57:17 lloc 296 i a la posició 30 de la meva categoria. Ritme 5'34''/ Qm.

Molt content he fet un total de 28,1 Qm en 2h40'46'' ritme 5:43 / Qm i el que es millor, estic perfectament.

En acabar entrepà de botifarra a la brasa i cervesa !.

2 comentarios:

Unknown dijo...

Bona crònica, Ramon!!
He aprofitat i m'he anotat els temps de pas cada 5 Km, que al no tenir jo encara un rellotge GPS (espero que aviat arribi) m'ha anat molt bé. Segon amunt o segon avall, seràn els mateixos temps pels 2 i pels 6, al estar agrupats tota l'estona.
Una cursa per recordar, sense dubte!
Ja veus que soc llegidor del teu blog, i amb aquesta crònica... encara més!! jejeje.
Fins la propera i endevant amb el blog!

jordimascasas dijo...

Conec un altre bloc interessant:

www.jordimascasas.blogspot.com