miércoles, 2 de noviembre de 2011

XXXI Cursa de l'Amistat


Ahir, la Cursa de l'Amistat una clàssica al meu calendari que ja he fet per onzena vegada.
Bona temperatura per córrer i cel una mica novolat. Recorregut Castell de Montjuïc fins el Parc d'Atraccions del Tibidabo , enguany amb una distància de 16,5 Qm's i 500 m de desnivell +.
"Ambientazo" matinal al Castell, molts correcats i coneguts. Es una cursa única !. La meva amiga Carme, després de l'experiència de l'any passat, repeteix i malauradament en Jordi no per culpa de problemes als genolls.

"Dream Team" Corredors.cat 

Castell de Montjuïc

El diumenge vaig córrer el Cros de Sants i no se massa com tindré les cames per aquesta cursa tan dura. Sortim com sempre a les 8:00 en punt. A la alçada de l'Estadi (Qm 2) em quedo sense la companya de la Carme que ha tirat cap endavant amb altres companys. Jo prefereixo anar al meu ritme. Passo l'inici de la pujada al Carrer Entença en 24'28'' prou bo respecte el que tenia previst.Ritme 5'25''/Qm.
Per obres de l'Ave el circuit s'allargat uns 200 m al carrer Entença. Tan se val, amb la que ens espera. A la cruïlla amb Josep Tarradellas el meu Company Hyuste s'afegeix a la cursa i m'acompanya. Un mica mes endavant, després de la Diagonal, agafem la primera rampa forta per accedir a la Av de Sarrià (Qm 7,5). Allí hi ha el primer avituallament. Continua la pujada pel Carrer Sant Joan Bosco i Major de Sarrià fins arribar a la Ronda de Dalt on comencem a pujar de nou fort per l'Avinguda de Vallvidrera (Qm 10).Ja es veu el Tibidabo !.Passo pel peu del Funicular (Qm 10,5) en 1h02'55''. Ritme perfecte 6'21''/Qm. Continuem pujant per la carretera de Vallvidrera on hi ha el segon avituallament.Al arribar al poble en Hyuste em deixa i torna cap a casa . En aquest punt el crono marca 1h24'06''(hem pujat la carretera en 21'11'' a ritme de 7'29''/Qm).
A la sortida de Vallvidrera hi ha la rampa mes forta de tota la cursa en direcció Tibidabo. Passo a molta gent que va caminant.

Carretera de Vallvidrera al Tibidabo Qm 15

Al fons veig l'impressionant Torre de Collserola i a la Carme que ha afluixat el ritme. L'agafo i continuem junts. Passem pel costat de l'observatori  Fabra i el Funicular. Arribem a la cruïlla amb la carretera del Tibidabo en 1h40'44''. A partir d'aquí ens queda un Quilòmetre fins la meta. Això està fet. Entro junt amb la Carme i en David.

Un any mes repte aconseguit !.

Temps final 1h47'29'' Lloc 609 Ritme 6'30''/Qm . Mes que satisfet.

Ramon , Jordi , Carme , Toni i David

Gràcies Hector per acompanyar-me i.... Felicitats a la Myrna Mates per continuar fent possible aquesta singular cursa.

1 comentario:

Anónimo dijo...

Campió !!!! Una gran cursa, però el més gran es l'amistat que ens uneix a tots per a compartir aquesta gran afició que es l'esport :)
Fins la propera.
Petons.
Carme