martes, 25 de octubre de 2011

Vª Cursa Solidaria País del Cava


El diumenge vaig fer per segona vegada la Cursa del País del Cava una cursa solidaria amb la Marató de TV3 i organitzada per Octagon Esedos i la Confraria del Cava. El recorregut lineal de 13 Km des de Vilafranca del Penedès fins Sant Sadurní d'Anoia. Gran nombre de participants (2000 inscrits) incloent els que la fan caminant.


Temperatura ideal per córrer , uns 17ºC, i cel una mica nuvolat. Molts pocs companys de corredors.cat ja que la majoria van anar a la Marató / Mitja Marató / 10 Km de la Mediterrània. Tot hi això m'he trobat amb l'Antonio Anrol58 (foto) ,Oriol Simarro, Asana i companyia, i Cat.

Amb Antonio a la sortida a Vilafranca

Sortim a les 11:00 en punt de la Rambla de Nostra Senyora de Vilafranca per agafar ràpidament la carretera C-15. Abans del Qm 2 agafem la C-243 cap a la Sant Sadurní. Al Qm 3,5 ens desviem per entrar amb una lleugera pujada al poble de La Granada del Penedès on hi ha el primer habituallament al Qm 4. Abans d'agafar de nou la carretera principal hi ha el Qm 5 que el passo en 27'09''. A partir d'aquí hi ha una llarga baixada de mes de 3 Qm envoltats de vinyes . Som al País del Cava !. Comencem la pujada mes forta cap el Restaurant Sol i Vi (Qm 9) on hi ha el segon habituallament. Durant un 1,5 Qm mes passem una zona amb tobogans que posen a prova les cames. Passo el Qm 10 en 53'53''. Quasi tot el que he recuperat a la baixada ara ho estic perdent. A partir del Qm 10.5 tot es baixada fins a Sant Sadurni i aprofito per augmentar el ritme. Entrem al poble passat el Qm 12 i a 300 m de la meta hi ha una forta rampa, un cop superada ... rotonda i línia de meta. Temps final 1h09'47'' Lloc 609 (Lloc 103 de VetBM) Ritme 5'23''/Qm.

Meta a Sant Sadurni d'Anoia

Això està fet. No he millorat la marca del 2008 però enguany era una mica mes llarga al sortir de la Rambla. M'ha agradat molt el recorregut. Hi tornaré !.

No hay comentarios: