domingo, 16 de octubre de 2011

Caminada Internacional de Barcelona

Com l'any passat aquest cap de setmana he fet dues proves de la Caminada Internacional de Barcelona 2011. L'aperitiu el dissabte de 10 Qm i el diumenge la prova de 30 Qm.

Dissabte 15/10/11

Prova Barnatresc Internacional amb una distància de 10 Qm's i una alçada màxima de 192 m al Castell de Montjuïc.
Dia bo amb uns quants núvols i bona temperatura. Sortida i arribada al Poliesportiu de l'Espanya Industrial al costat de casa.


M'acompanya en aquesta la Isabel.

Comencem a les 9:00 en direcció cap a c. Creu Coberta, Pl. Espanya, Av. Reina Maria Cristina, Font Màgica, Palau Nacional, Jardins Joan Maragall, Av. de l'Estadi, Pg. Olímpic, Jardí Botànic, Pg. de Migdia , c. Can Valero, c. Font i Quer, Jardins Verdaguer, Jardins Joan Brossa, Mirador de l'Alcalde, Camí de Mar, Castell de Montjuïc i Mirador de Migdia on hi ha el Control de Pas i Avituallament (CPA) 1h32'(Qm 5).

Monument a la Sardana

Baixada tot passejant per c. Foc, c. Pierre de Coubertain, Av. Ferrer i Guàrdia, Pl. Sant Jordi, Av. Ferrer i Guàrdia, c. Mèxic, c. Creu Coberta, c. Callao, c. Muntandes i Poliesportiu Municipal L'Espanya Industrial. Temps final 2h44'. Demà serà mes dur ja que arrossego un fort refredat.

Diumenge 16/10/11

Avui es el gran repte del 2011. Em llevo a les 6:00 per esmorzar i preparar l'equipament. A les 7:00 agafem el bus al Poliesportiu de la Espanya Industrial que ens porta fins el Papiol.
La prova d'avui es un recorregut en gran part per Collserola amb final urbà i una distancia de 30 Qm.


ITINERARI

Poliesportiu Municipal L'Espanya Industrial (tram neutralitzat que es fa amb autocar), El Papiol, les Escletxes, coll d'en Faura, collet de Batllivell, Colònia Montserrat, Vallpineda (CPA), can Busquets, coll de Can Mallol, Santa Creu d'Olorda (CPA), torre del Bisbe (CPA), can Vilà, plaça Mireia (CPA) , Hospital Sant Joan de Déu, parc de Cervantes (CPA), Diagonal, av. Gregorio Marañón, Palau Blaugrana, c. Arístides Maillol, riera Blanca, c. de Sants, c. de l'Espanya Industrial, c. Muntades i Poliesportiu Municipal L'Espanya Industrial.

M'acompanyen la Carme i en Jordi Albert. Intentarem fer-la el més ràpid possible caminant a les pujades fortes i corrent la resta.
Sortim a les 7:35 de El Papiol on encara es molt fosc. Al terra hi ha molta pols , com farina. Els primers Qm's son de pujada continua. Passem el primer CPA a Vallpineda en 42'31''. Agafem uns fruits secs i continuem la marxa.
El segon CPA está força lluny a Santa Creu d'Olorda. Triguem mes d'una hora en arribar. El passem quan ja portem 1h49'. Portem però ja mes de la meitat del recorregut. Ens donen una poma , aigua , fem la foto de rigor.

CPA Santa Creu d'Olorda

Continuem, ara de baixada, fins el tercer CPA a la Torre del Bisbe. Triguem només 17' en arribar ja que es massa aprop.Temps 2h07'.
El tram fins el CPA 4 situat la Plaça Mireia es un autèntic trencacames i pel que sembla algú ha arrencat una senyal. No sabem exactament cap a on anar agafem el camí que ens sembla correcte. Hi ha uns minuts de desconcert fins que trobem una indicació cap a Can Vilà. Ara ja està tot controlat de nou. Una forta pujada final ens porta fins la Plaça Mireia. Portem 3h12' i hem trigat mes d'una hora en arribar. Ens queden uns 5 Qm's.

Pujada cap a Plaça Mireia

CPA Plaça Mireia

De la Plaça Mireia fins la'arribada tot es baixada ó pla així que fem algunes fotos agafem mes fruits secs i aigua i cap avall.

Passem l'últim CPA 5 al Parc Cervantes en 3h29', enfilem cap el Camp del Barça , Carrer de Sants i ja hi som.

Amb Jordi Albert , Jordi i Carme al Poliesportiu Espanya Industrial

Això està fet 3h56'32'' (23' menys que l'any passat amb la mateixa distància).

A l'arribada diploma i begudes. Ha estat dur però hi tornarem.

1 comentario:

Anónimo dijo...

Sou els millors. Campions !!!!!!!!
Fins la propera :)
Carme