domingo, 2 de enero de 2022

23ª Cursa dels Nassos


Com gairebé sempre als darrers anys, acabo l'any amb la Cursa dels Nassos i amb aquesta ja en porto disset !. Enguany 6400 corredors inscrits i temperatura primaveral voltant els 14 ºC. Mesures de seguretat addicionals per la pandèmia amb els contagis desbocats. He portat doble mascareta, tot i això no he estat gens còmode en cap moment

Fotos : Pako Beer

Trobada correcat tradicional a les 16:30 amb poca participació com es habitual darrerament


Quatre sortides esglaonades amb un total de nou calaixos. Sortim a la tercera a les 17:20 on hi han els calaixos blau, fúcsia i negre.
Recorregut de 10 Qm similar als últims anys força pla amb sortida i arribada al Carrer Selva de Mar.

Surto intentant evitar aglomeracions amb l'objectiu d'agafar un ritme regular. Porto el frontal per controlar les pulsacions quan es faci fosc.

Qm 1,6
Foto : David Patán (Blogmaldito)
 
Després del gir de 180º al Passeig de Picasso passo el Qm 5 en 30'48'' a ritme de 6'10''/Qm. No agafo aigua a l'avituallament amb gots del Qm 5,5 ja que porto la meva ampolla. Enfilo el c/ Marina cap a la Diagonal. Girem pel c/ Llull fins Llacuna. Aquesta part es nova i ens estalviem uns girs i lleugera pujada. 
Al arribar al Qm 7 em pugen de cop les pulsacions fins 136 i començo a caminar uns metres. Ben aviat baixen de cop i torno a córrer . Es repeteix el problema cap el Qm 7,6 arribant a 132 i faig el mateix. Re emprenc la cursa tot seguit però preocupat pel dubte de si es el pulsòmetre o el cor. Passo el Qm 8 en 6'29'', veig que no he perdut massa temps. Continuo fins la Diagonal i aprofito la lleugera baixada per  afluixar una mica i evitar més ensurts.
Espectacular arribada a Selva de Mar amb molta animació. Temps final 1h03'09'' Lloc 3683 a ritme de 6'19''/Qm.

Arribada
Foto : Xavi Ballart


Video Pako Beer : Min 1h10:10

Malgrat els problemes del final del recorregut no he perdut gaire i he fet un temps molt similar a la Jean Bouin. Espero que el tema de les pulsacions hagi estat del pulsòmetre. Ho controlaré amb cura els propers dies. 

Amb aquest resultat, acabo la Lliga Championchip 20 - 21 en el Lloc 395 de la general cat Masculina i 15é de la meva categoria M65 amb 1228,69 punts.

He fet un total de 17 curses puntuables



No hay comentarios: