martes, 25 de enero de 2022

Caminada a Sant Martí de Provençals

Avui he fet amb la Luz Marina la caminada a Sant Martí de Provençals, primera prova del programa de Barnatresc del 2022 en format virtual a realitzar entre els dies 17 i 30 de Gener. 

Dia de sol i molt fred 3.ºC. Recorregut totalment urbà d'uns 13,3 Qm's amb sortida i arribada a la Plaça de les Glòries al costat del Museu del Disseny. 

Recorregut : Pl. de les Glòries Catalanes (1), La Gran Clariana, av. Meridiana, c. Rogent, Foment Martinenc (2), c. Freser, pg. Maragall, c. Escornalbou, ptg. Garcini, c. Llívia, c. Oblit, c. Pare Roldós, c. Francesc Tàrrega, c. Garcilaso, pl. dels Indians (3), c. Felip II, pont de Calatrava (4), c. Bac de Roda, c. Perú, c. Espronceda, parc del Centre del Poblenou, av. Diagonal, Museu de Ciències, pl. Llevant, pl. Fòrum, Parapet de les afusellades i afusellats (1939-1952) al Camp de la Bota (5), pèrgola Fotovoltaica del Fòrum (6), Moll de la Vela, pg. Moll de la Vela, platja de Llevant, platja de la Mar Bella, parc del Poblenou (7), rambla del Poblenou (8), c. Pere IV, c. Llacuna, c. Sancho de Àvila, c. Roc Boronat, jardins de Ca l’Aranyó (9), c, Bolívia, c, Àvila, jardins d’Elisava i pl. de les Glòries Catalanes (10).

Enguany han allargat força el recorregut tot i que el desnivell ha estat poc significatiu

Hem sortit a les 10:45 cap el Foment Martinenc i la Pl. dels Indians (Qm 3,2). A partir d'aquí tot recte direcció el mar per Felip II , Pont de Calatrava,  Parc del Centre del Poblenou i Av. Diagonal (Qm 6) on hem girat per continuar fins el Parc del Fòrum. 

Parc del Fòrum (Qm 9) 

En el Parc hem tingut problemes amb l'app que no ha registrat un bon tros però sortint del Parc pel front litoral ha tornat a registrar bé, això ens ha fet anar amunt i avall una estona. 

Passat el Poliesportiu de la Mar Bella (Qm 12,5) hem  pujat per la Rambla del Poble nou fins la Plaça de les Glòries on l'app ens ha donat la caminada com acabada amb un 95% del recorregut.

Temps 3h07', distància 14,75 Qm

Dades del Garmin

Amb els problemes al Parc del Fòrum hem fet un Qm llarg de més però tan se val. Ha estat una bona caminada en bona companyia. Propera prova la d'Horta - Guinardó al Febrer.

No hay comentarios: