domingo, 12 de diciembre de 2021

24 h d'ultrafons per equips


Un any més torno a les 24 h d'ultrafons a la pista de Can Dragó. Per vuitena vegada participo amb un equip de relleus, enguany els Beer Runners Barcelona

Molt bon ambient a Can Dragó amb una excel·lent organització de corredors.cat. A la nostre modalitat (equips de 7 a 24 components) participen un total de 17 equips.

Tot i que el meu relleu es a les 16 h, he anat a ajudar de voluntari i de pas veure la sortida d'aquesta festa de l'atletisme.

La recaptació anirà destinada a una causa benèfica la ONG PALLAPUPAS que treballa per  millorar l’estat emocional de les persones malaltes, mitjançant l’humor i el teatre, per créixer en l’adversitat

El cap de equip de Beer Runners es en Jonathan i està format majoritàriament per corredors del grup d'entrenament. A última hora ens van invitar a la Luz Marina i a mi a participar i no vam dubtar en afegir-nos


Cap de setmana força bo després de forces dies de fred i vent. El nostre objectiu es passar-ho bé i col·laborar amb la causa.

Han creat un grup de whatsapp i estem tots en contacte.

Surto a les 15:58 amb l'objectiu d'agafar un bon ritme de cursa el mes aviat possible. Corro en sentit anti horari (el normal a les pistes d'atletisme) pels carrers 1 al 3 amb una longitud de pista de 400 m. 

Faig les voltes a un ritme força regular de 2'28"/volta. Tinc forces problemes en controlar les pulsacions per sota de 120 ja que les emocions son contínues per tota la pista sobre tot al pas per meta i la carpa de Beer Runners.

Foto : Pako Beer

Faig un total de 13 voltes ( 5200 m ) en 31'58''. Avui no donava per més.

Dades del Garmin

Em relleva la Luz Marina que ha fet 15 voltes ( 6000 m )

Foto : Pako Beer

Feina feta !

A les 18:00 marxem cap a casa l'equip es a la 14ª posició. Aviam com els va per la nit que serà, com sempre, força dura

A  les 12:00 del diumenge 12 finalitzen les 24 h. No hi ha hagut variacions en quant a la classificació. 

Hem acabat amb un total de 636 voltes / 254,4 Qm Lloc 14é 

A nivell solidari s'han recollit 11.021 € per la ONG Pallapupas.

Resultats de la prova per equips de 7 a 24 components.

Enllaç a l'àlbum de fotos  (Frodo)


Ha estat un plaer poder participar amb aquest equip. L'any vinent, si poden, hi tornem !!!

2 comentarios:

Luz Marina Velásquez dijo...

Gracias Ramón por tu reporte. El año que viene... más

Unknown dijo...

Muchas gracias Ramón, por tu colaboración y la disponibilidad que prestaste tanto a la organización como a Beer Runners Barcelona. Esperemos que la próxima cita estemos todos de nuevo disfrutando, Gracias.