sábado, 31 de julio de 2021

Caminada per la façana litoral


Avui he fet la caminada per la façana litoral, sisena prova de Barnatresc del 2021, en format virtual a realitzar durant els dies 26 de Juliol i 8 d'Agost amb l'app de l'organització i sense senyalització. 

Distància d'uns 9 Qm amb sortida al Paral·lel i arribada a la Plaça Llevant al Fòrum.

Recorregut : Av. Paral·lel, pl. Drassanes, pg. Josep Carner, porta de la Pau (Colom), pg. Colom, Museu d’Història de Catalunya, pg. Joan de Borbó, pl. del Mar, pg. Marítim de la Barceloneta, port Olímpic, pg. Marítim del Port Olímpic, pg. Marítim de la Nova Icària, pg. Marítim del Bogatell, pg. Marítim de la Mar Bella, Poliesportiu Mar Bella, pg. Moll de la Vela, Moll de la Vela, pèrgola Fotovoltaica del Fòrum, Parapet de les afusellades i afusellats (1939-1952) al Camp de la Bota, Museu de Ciències i pl. de Llevant.

Sortida a la Font de "La Violetera" Av.Paral·lel

He sortit a les 8:45 amb una temperatura suportable de 25ºC i alguns núvols. Abans d'arribar al Qm 1 (Colom) s'ha perdut la senyal de gps de l'app i he hagut de donar una volta per recuperar-la. Dilluns passat per la nit ja vam fer aquest recorregut amb la Luz Marina i va passar el mateix. El problema es que llavors no em vaig adonar fins passats uns Qms i no vaig poder registrar la caminada 😡.
Recorregut totalment pla i sense cap dificultat que he fet corrent i caminant.

Port Olímpic (Qm 4,3)

Continuació cap a la Mar Bella i el Fòrum. Passat el Qm 7 he tornat a perdre la senyal de gps de l'app i he hagut de tornar de nou enrere. A l'entrada del Fòrum he perdut de l'app el registre en verd del tram ja recorregut, malgrat això ha mantingut en la memòria la distància i percentatge de caminada ja fet.

Parapet de les afusellades i afusellats (Qm 8,9)

Al Qm 9,1 l'app ha registrat la caminada com acabada, lluny dels 10 Qm oficials. 

Temps amb aturades 1h27', real 1h20'


Avui l'app no ha funcionat gaire bé, malgrat això ha estat una bona caminada per una zona habitual dels meus entrenaments

No hay comentarios: