miércoles, 7 de julio de 2021

Caminada a Pedralbes - Sarrià


Aquest matí hem fet amb la Luz Marina la caminada a Pedralbes - Sarrià, cinquena prova de Barnatresc del 2021, enguany en format virtual a realitzar amb l'app entre els dies 5 i 18 de Juliol. 

Recorregut oficial de 10,5 Qm amb sortida i arribada a l'Escola Universitària d’Estudis Empresarials a la Diagonal

Recorregut : Av. Diagonal, c. Alfambra, c. Jordi Girona, Universitat Politècnica de Catalunya, Pavellons de la Torre Güell, av. Pedralbes, c. Bosch i Gimpera, c. Vives i Tutó, c. Fontcoberta, ptg. Senillosa, pl. Artós, c. Vergòs, pl. Orient, Via Augusta, ronda General Mitre, Col·legi Teresianes, c. Ganduxer, jardins Roig i Raventós, c. Vilana, pg. Bonanova, pl. Bonanova, Santa Maria de la Bonanova , pg. Sant Gervasi, pl. Jhon F. Kennedy, La Rotonda, av. del Tibidabo, c. Bosch i Alsina, c. Newton, Cosmocaixa, torre de Bellesguard , c. Benedetti, c. General Vives, c. Can Caralleu, c. Montevideo, parc de l’Oreneta, monestir de Pedralbes, pl. del Monestir, av. Pearson, c. Miret i Sans, c. Moneders, av. Esplugues, parc de Cervantes i av. Diagonal - Zona Universitària.

Dia mig tapat amb molta xafogor. Temperatura voltant els 23ºC. Hem sortit a les 8:00 de la Diagonal en direcció a la Av. de Pedralbes. 

Pavellons Torre Güell

Hem continuat amb lleugera pujada cap a les TresTorres i Passeig de la Bonanova fins la Av. Tibidabo (Qm 5) 58:39. Fi de la pujada al arribar a la Ronda de Dalt per baixar lleument de tornada cap el Parc Cervantes i Zona Universitària on hem acabat. Avui ha estat fàcil.


Temps 2h09', distància 10,94 Qm


Una bona caminada i ben acompanyat !

No hay comentarios: