domingo, 3 de mayo de 2020

La Desconfinada


Aquest matí he fet la cursa virtual La Desconfinada una prova de caràcter solidari organitzada per corredors.cat on el 100% de la recaptació serà en favor de la Fundació Miquel Valls, que dóna suport a afectats per l’ELA i els seus familiars.
Per gestionar-ho, les donacions aniran directament a la campanya CoRReDoRS.CaT x l’ELA, actualment activa a migranodearena.org.

L'organització ens ha fet arribar el pitral personalitzat, tot un detall.


Ja fa dies uns companys de corredors.cat han estat preparant aquesta prova per quan es pogués tornar a sortir a fer esport al carrer. Avui ha estat el dia i he fet la primera cursa després de 51 dies de confinament.
He sortit avui a les 7:30 a fer la prova tot respectant la normativa determinada per les autoritats sanitàries i consistent bàsicament en anar sol i a una distància de 1,5 a 2 m de la gent.
Des dels primers metres m'ha quedat clar que amb aquesta aturada he perdut forma i he tingut que alternar caminar i córrer per no superar les 120 ppm.
He acabat fent un temps de 1h00'35'' amb un distància de 7,31 Qm. Seguim sumant #KMSxELA.
Un plaer participar en aquest causa ❤️

Dades del Garmin


Esta clar que ara toca remuntar, per sort tinc temps i molt. La propera cursa queda lluny.



Medalla i diploma

Gran participació amb 466 pitrals desconfinats i una recaptació de 6000 € per equips de protecció dels treballadors de la fundació i afectats per l'ELA.


Noticies Fundació Miquel Valls
Video trobada fi de festa a YouTube
Video final

No hay comentarios: