domingo, 24 de noviembre de 2019

96ª Jean Bouin (41ª Open)


Una nova cursa Open de la Jean Bouin avui, la trentena sense comptar la prova de debutants que vaig fer al 1972. Temperatura freda (uns 10ºC) però sense vent després d'un dissabte molt ventós. Prova puntuable per la 12ª Challenge BCN 10K.

Sortida conjunta a les 9:00 en punt amb la prova de 5 Qm. Com sempre primer Qm. complicat amb forces corredors.

Sortida
Foto de CarlesCat

M'han assignat el darrer calaix, el verd, però he sortit força endavant i durant els primers Qm's m'han avançat molts corredors. Aviat he agafat per la Gran Via el ritme voltant el 6'25''/Qm / 120 ppm. Continuació per la Ronda de Sant Pere on es desviava la prova de 5 Qm .

Ronda de Sant Pere
Foto David Patán

He passat el Qm 5 a l'Arc del Triomf en 32'00'' a un ritme de 6'24''/Qm. Amb el segon 5000 m més lent per la pujada calculo que podria acabar al voltant de 1h06'.
Continuo pel Passeig Lluís Companys per agafar el Passeig Picasso i Av. Marqués de l'Argentera on abans del Qm 6 hi havia l'avituallament. Com a les darreres curses ha estat amb gots en lloc d'ampolles. Beure es una mica més complicat però tot sigui pel medi ambient.
Continuació cap a Colom i primer tram del Paral·lel. Passo el Qm 8 en 52'00''. A partir d'aquí  pujada cap el carrer Tamarit , Lleida i Maria Montessori.

c/ Maria Montessori
Foto Pako Beer

Veig que baixant el ritme puc mantenir-me corrent entre 120 i 124 ppm cosa que no tenia gens clara.
Respir a la baixada pel carrer de la Guàrdia Urbana i entrada a la Av. Rius i Taulet per arribar a meta.

Arribada

Fotos JJ Vico


Temps final 1h06'54'' a ritme de 6'42''/Qm.

Dades del Garmin

Video RunKm


He fet la millor marca de l'any en 10 Qm. No em puc pas queixar. El proper diumenge a la Cursa de Bombers intentaré millorar.

No hay comentarios: