domingo, 17 de noviembre de 2019

1ª Cursa solidària del Prat


1ª Cursa solidària del Prat aquest matí a favor dels infants amb càncer de l'hospital de Sant Joan de Déu. Bona organització del Rotary Club d'El Prat.

Dia fred (10ºC) però amb sol. Recorregut de 5 Qm força pla pel Prat amb sortida i arribada a la pista d'atletisme del CEM Sagnier.


Hem sortit a les 11 h en punt fent 3/4 de volta inicials a la pista per agafar la Av. Apel·les Mestres i Remolar. Amb la sortida per la pista he fet el primer Qm més ràpid del previst en 6'10''. A partir d'aquí, he estabilitzat el ritme al voltant de 6´25'' / 120 ppm. Al ser una cursa solidària hi ha hagut participació de molts corredors poc habituals entre ells uns quants infantils en patins, patinets i bicicletes el que no m'ha fet gaire gràcia. Per sort la Av. Verge de Montserrat, per on hem fet gran part de la cursa, es prou ample i no hi ha hagut cap problema. Al pas pel Qm 4 ja he vist que no arribaria als 5 Qm indicats. Tram final de nou per la pista per acabar en un Temps final de 28'26'', distància real 4,5 Qm.

Dades del Garmin

Arribada

En arribar fruita, begudes, un entrepà de formatge i medalla commemorativa.


Un plaer córrer per una bona causa. El proper diumenge a per la meva 30ª Jean Bouin !.

No hay comentarios: