domingo, 10 de noviembre de 2019

Caminada a Montjuïc

Nova participació aquest matí a la Caminada a Montjuïc amb el meu amic Pere, desena del programa de caminades Barnatresc 2019.
Dia molt tapat amb amenaça de pluja, fred 10ºC. Recorregut voltant els 10 Qm's (11 segons programa) pel Parc de Montjuïc amb sortida i arribada al Parc de les Tres Xemeneies. Desnivell +200 m.

Recorregut : Parc de les 3 Xemeneies, c. Mata, c. Piquer, pg. de Montjuic, ptg. de les Bateries, jardins de Miramar (1), pl. Carlos Ibáñez, carretera antiga de Montjuic, carretera de Montjuic, jardins de Joan Brossa, c. dels Tarongers, pg. del Migdia, carretera del Castell, Camí del Mar (2), mirador del Migdia(control de pas i avituallament), c. del Molí, pg. del Migdia, c. Can Valero, c. Doctor Font i Quer, pg. Olímpic, c. Foc (3), c. Pierre de Coubertin, c. Jocs del 92, av. de l’Estadi, pl. Sant Jordi (4), av. Muntanyans, pg. Jean Forestier (5), pg. Santa Madrona, pg. de l’Exposició, jardins de la Primavera (6), pg. de Montjuic, c. Mata i parc de les 3 Xemeneies.


Sortim a les 9:00 en pujada continua cap a Miramar i Jardins de Joan Brossa fins el Mirador (Qm 4) on hi havia el control de pas i avituallament.
Com cada any, l'organització (Foment Excursionista de Barcelona) ens ha obsequiat amb coca, xocolata i moscatell. Tot un detall. Temps de pas 48'10''.

Mirador del Migdia

A partir d'aquí, baixada fàcil cap a la Pl Sant Jordi, Pg. Forestier, Jardins de la Primavera fins el Parc de les Tres Xemeneies.

Temps 1h47'31'', distància real 9,54 Qm

Dades del Garmin

Arribada

Ha estat un bon entrenament amb bona companyia. Amb aquesta caminada assoleixo un total de nou al 2019 el que em dona dret al pin d'or.

He aprofitat que era aviat i he tornat a casa caminant afegint 3,4 Qm més. Total 13 Qm

No hay comentarios: