lunes, 31 de diciembre de 2018

Pujada a La Mola


Durant tot l'any la meva amiga i companya de corredors.cat Anna (Socanna) està fent el repte de pujar seixanta vegades a La Mola amb motiu del seu 60é aniversari. Fa uns dies em vaig posar en contacte amb ella per acompanyar-la i avui ha estat el dia escollit coincidint amb la seva seixantena i darrera pujada del 2018.
A les 7:30 m'he desplaçat fins Matadepera on havíem quedat. Ens hem ajuntat avui uns 25 companys i hem anat fins a Can Robert punt d'inici del recorregut.
Hem sortit a les 9:00 amb un cel clar i una temperatura al voltant dels 2ºC a 733 m.s.n.m
Només començar forta pujada pels dipòsits amb un recorregut magnífic pel Parc Natural de Sant Llorenç del Munt i l'Obac. Mes endavant hem agafat el Camí dels Monjos amb forces corriols de pedres molt desgastades pel pas de la gent i de les mules. L'Anna ens ha anat ensenyant el nom d'algunes pedres famoses com el Cavall Bernat , l'Elefant, Els Llibres i  la Castellassa. Durant el recorregut hem vist petits pessebres que la gent ha col·locat aquests dies en racons de la muntanya.

Amb l'Anna

Tot i que la distància no es massa llarga (uns 2,8 Qm) el desnivell + he estat de 370 m i hem trigat 1h10' en pujar. La vista des de dalt ha estat magnífica a una alçada de 1100 m sobre el nivell del mar.
El Santuari de Sant Llorenç del Munt es majestuós.

Foto de grup

Hem aprofitat per fer una aturada per esmorzar al bar. L'Anna amablement ens ha invitat a les begudes i cafès.

Cim de La Mola

La baixada l'hem fet per la Codoleda i ens hem apropat al penya-segat Plecs del Llibre amb unes vistes espectaculars.

La Castellassa

Hem continuat el recorregut també per corriols i en forta baixada fins el punt de sortida. Temps total 2h22' distància 5,8 Qm.

Dades del Garmin

Plecs del Llibre

Àlbum de fotos

Malgrat la dificultat del recorregut, ha valgut la pena i ha estat una bona manera d'acomiadar l'any. Moltes Felicitats Anna !!!

1 comentario:

Unknown dijo...

Molt ben documentat Ramon. Em sento afortunada de gaudir de la vostra companyia i amistat. Moltes gràcies per acompanyar-me i espero i desitjo que puguem compartir molts altres moments. Bon any Ramon😘😘