sábado, 15 de diciembre de 2018

Macro Entrenament La Sansi


Després de l'ensurt del dia 1/9, aquest matí he tornat a l'Estadi Olímpic Lluís Companys al entrenament per la Cursa de la Cursa dels Nassos enguany però com espectador / animador.
Ens hem trobat a les 9:30 on he coincidit amb un munt de companys i amics. La inscripció avui ha superat els 800 participants !
Dia magnífic i temperatura voltant els 25ºC. A l'arribada ens han donat una samarreta del patrocinador Fisiocrem per l'esdeveniment.

Foto de grup

Després de l'espectacular foto de grup, la nostra amiga i cantant Griselda ha animat la festa amb la cançó Feliz Navidad de José Feliciano que hem cantat plegats.
Tot seguit en José Luís Blanco, director de La Sansi, ha tingut unes paraules de record del incident que vaig tenir a l'entrenament al Setembre i que per sort es va quedar en un bon ensurt.

 Amb J.L. Blanco



En acabar ha començat l'escalfament i jo he aprofitat per parlar i donar les gràcies a la doctora i el tècnic sanitari que em van atendre.


Després han distribuit els participants per nivells en tres grups per fer el test de 1500 m. cronometrat. També, qui ha volgut, ha fet els 100 m llisos.

Amb companys de la 3ª serie

Acabada la prova begudes i esmorzar de Quely per tots.

Fi de festa

Galeria de fotos i videos

Un bon entrenament força emotiu per a mi i que he acabat tornant a casa caminant per seguir la meva recuperació.

No hay comentarios: