domingo, 23 de diciembre de 2018

Entrenament Moon Runners


Ahir per la nit vaig participar a l'entrenament Full Moon Run. Lluna del Penedès que Moon Runners va muntar a Sant Sadurni d'Anoia amb motiu de la lluna plena.
Invitat pel gran Carlitos vaig participar com a voluntari en la preparació de la bossa del corredor i l'avituallament.
El punt de trobada va ser a la Plaça de Catalunya de Barcelona a les 20.00 on vam agafar un bus que ens va portar a les Caves Vilarnau. Ens vam reunir un bon nombre de corredors voltant els seixanta.
Vam arribar cap a les 21:30 amb una lluna magnífica i uns 8ºC de temperatura.

Foto de grup

Cap a les 22:00 es va donar la sortida per fer un recorregut voltant les vinyes d'uns 5 Qm. Els voluntaris vam aprofitar per muntar a la taula el sopar que entre tots vam portar. Caves Vilarnau ens va posar, a mes del magnífic local, pa amb tomàquet, coca i per descomptat el cava !


El sopar va estar molt be i força variat amb un munt de truites de patata, embotits, formatges, croquetes, empanades, pizzes, amanides i altres coses per picar.

Amb Albert, Rosa, Ramon i Luz Marina

De postres, a part de torrons, vam tastar la coca garlanda típica del Penedès.

Garlanda

La festa va acabar amb el tradicional sorteig i amb la venda de cava amb un 15% de descompte. També ens van regalar una invitació 2 x 1 per visitar les caves de dia que sens dubte serà un gran experiència.

Cap a la 1:30 vam agafar el bus de tornada a Barcelona. 

Un bon entrenament gratuït en un entorn magnífic. Sens dubte repetirem. Aaaauuuu !!!


No hay comentarios: