lunes, 23 de julio de 2018

Mini marató El Delfin Verde 11

Mini Marató del Càmping Delfin Verde, aquest matí, l'onzena des de la primera al 2015. Bona organització per part l'equip d'animació. Avui només 26 participants, la majoria estrangers.


Nou recorregut d'anada i tornada totalment pla per l'espai natural del Ter. Sortida al costat de la piscina del càmping cap a la platja fins la Gola del Ter i pista paral·lela al riu. Distància 10 Qm per pista de terra amb un tram inicial i final d'un quilòmetre duríssim per sorra.
Hem sortit a les 7:30 en punt amb una bona temperatura de 17ºC.
Primers metres per l'interior del càmping per agafar a la sortida el camí de sorra fins la Gola del Ter (Qm 1,5). El grup s'ha estirat molt i he hagut de dosificar força al tram de sorra que ha estat realment complicat, mai havia corregut una distància tan llarga sobre aquesta superfície.

Gola del Ter

La pista paral·lela al riu amb molta pedra s'ha fet llarga per la lleugera pujada.

Pista del Ter

Al arribar al  Qm 5 hem tingut l'avituallament d'aigua i hem girat 180º per fer la tornada pel mateix recorregut.Temps 31'00'' a ritme de 6'12''/Qm.
En aquest punt he pogut veure al lloc que anava i que molt probablement seria el final com així ha estat. He fet la tornada amb la una noia holandesa que portava el mateix ritme. La lleugera baixada ha fet mes suportable el recorregut i he pogut gaudir una mica del paisatge del el riu.
Arribats al Qm 8,5 a la Gola de Ter hem tornat a fer el maleit quilòmetre per la sorra fins el càmping. Els darrers 500 m fàcils per acabar en un temps final de 1h00'52'' a ritme de 6'07''/Qm Lloc 21.

Dades del Garmin


Molt satisfet d'haver superat l'experiència de còrrer per sorra en aquest nou i dur recorregut.

En acabar medalles pels tres primers, fruita i beguda per tothom. A per la propera !

No hay comentarios: