sábado, 28 de julio de 2018

Entrenament Moon Runners

Ahir per la nit vaig participar a l'entrenament Full Moon Run.Total Eclipse que Moon Runnres va muntar a la Carretera de les Aigües amb motiu de la lluna plena i l'eclipsi total de lluna.

Com que no podia córrer per molèsties lumbars i no em volia perdre l'espectacle, vaig participar com a voluntari en la preparació de la bossa del corredor i l'avituallament.

El punt de trobada va ser el Pla dels Maduixers a les 21.30 i vam veure l'eclipsi (mes o menys segons els núvols). Ens vam reunir un bon nombre de corredors superant clarament el centenar.

Moon Runners

Cap a les 23:00 es va donar la sortida per fer un recorregut d'anada i tornada d'uns 6,5 Qm per la Carretera de les Aigües amb l'esperit de Moon Runners
  • Un grito de guerra: Aaaauuuuuuu !!!
A l'arribada pic-nic a càrrec de Ulabox, cerveseta la Malquerida i molt bon rotllo.

Amb Luz Marina i Irma

Un bon entrenament gratuït i amb bossa del corredor i tot. Molt grans aquests Moon Runners !. Si podem repetirem.