domingo, 1 de julio de 2018

IXª Marxa Puja i Baixa

Quarta participació a la Marxa Puja i Baixa prova molt ben organitzada pel Club Excursionista Els Perduts de Begur.
M'he llevat aviat, a les 6:15, per esmorzar i desplaçar-me des de Pals fins a Begur.
Trobada a la Plaça amb la meva amiga Rosa i els meus amics i companys de corredors.cat Dion, PereBoss i Richy.



L'objectiu per avui es fer-la el mes ràpid possible però gaudint del paisatge i sense fer-nos mal en alguna caiguda.
Recorregut d'uns 15 Qm pels voltants de Begur per camins de ronda, GR-92 i senders locals. Aquest any, com sempre, amb un nou recorregut.


Dia de sol magnífic i bona temperatura a aquesta hora del matí, uns 18ºC. Perfil trenca-cames que possa el pel de punta només mirar-lo !.


Gran participació amb 1500 inscrits !.Sortida de la Plaça de la Vila a les 8:00 en punt cap al Parc de l’Arbreda per enfilar el Camí de l’Aigua de baixada cap a la platja del Racò, l’Illa Roja.

Illa Roja

Forta pujada i baixada fins Sa Riera on hi havia el primer avituallament (Qm 4,8) amb líquid, fruita, galetes i fruits secs. Temps de pas 45'.

Sa Riera

Continuació per corriols, amb molta pedra i fortes pujades i baixades, seguint la costa cap  Es Port d’Es Pi, Ses Negres i Aiguafreda. En aquest tram he patit molt per por d'una caiguda.

Aiguafreda / Cap Sa Sal

Finalment arribada a Sa Tuna  2on avituallament (Qm.9,3) Temps 1h50'. He saludat en Richy que havia sortit abans. M'he pres un gel fer afrontar la dura pujada fins el Mirador de Sant Josep i dalt el Puig d’En Bona, amb unes vistes privilegiades de la Costa Brava.

Puig d'en Bona

Vorejant la muntanya llarga pujada pel rec de de Sa Tuna i camí del semàfor fins el Mirador de Sa Guardia amb espectaculars vistes de Aiguablava.

Mirador de Sa Guardia

Des d’aquí pujada final fins el Puig de Son Moles 3er avituallament (Qm 13,5) Temps 2h57'. Vistes del Castell, foto oficial i baixada cap a la Plaça de la Vila on hem fet un merescut esmorzar.

Dades de la marxa

  • Distància : 15 Qm (aprox)
  • Temps final de 3h05'33''
  • Desnivell : 542 m + / - (Alçada máxima 311,2 m)

Vídeo de promoció de la marxa
Dades del Garmin
Galeria de fotos

Una autèntica prova de trail running en un meravellós entorn.

No hay comentarios: