domingo, 3 de diciembre de 2017

XXXVI Pujada al Castell de Castelldefels


Nova Pujada al Castell de Castelldefels aquest matí amb sortida i arribada al castell, la dotzena.
Repeteixo la doble pujada de l'any passat amb una distància de 10 Qm. Recorregut tradicional urbà de 5 Qm amb pujada final exigent.
Bona organització del club C.E.COR Castelldefels Runners i a un preu d'inscripció realment barato de 5 € amb un Buff d'obsequi.
Pocs participants avui (uns 400 en total) ja que es fan un munt de curses, la Renault Street Run a Viladecans, la del RACC a Montmeló, la Cursa contra el Càncer a Barcelona i les Mitges de Figueres i Mataró.
Com l'any passat he anat amb la Carme amb l'únic objectiu de superar el repte de pujar dues vegades al castell.

Sortida

Sortida a les 8:30 amb un dia de sol però gèlid (3ºC). Fem el primer Qm amb algunes pujades curtes per agafar a continuació la baixada cap el centre on hi ha que sortejar un munt de reductors de velocitat pels cotxes. Intento estabilitzar una mica el ritme a la part mes plana però no es fàcil. A partir del Qm 4,5, 500 m de pujada força exigents per arribar al castell. Passem el Qm 5 en 28'14'' gairebé un minut mes que l'any passat. La majoria dels corredors fan la prova de 5 Qm i es queden a meta. Nosaltres agafem aigua a l'avituallament i seguim cap amunt.

Qm 5,5

Completem la segona volta mes o menys al mateix ritme (28'14''/ 28'39) per acabar en un Temps final de 56'53'' Lloc 105 (cat. 17) a un ritme de 5'42''/Qm.

Dades del Garmin

Arribada

Prova de fred superada. A l'arribada plàtans, taronges i begudes. No es pot demanar mes.

Dimecres Cursa de Sant Andreu.

No hay comentarios: