lunes, 18 de diciembre de 2017

24 h d'atletisme per equips


Dissabte 16/12  un any mes torno a les 24 h d'ultrafons a la pista de Can Dragó. Participo com l'any passat amb l'equip de relleus Gatorade Running Club.
Tot i que el meu relleu es demà he anat a ajudar de voluntari a l'entrega de pitrals i de pas veuré la sortida d'aquesta festa de l'atletisme.
Molt bon ambient a Can Dragó amb una excel·lent organització de corredors.cat. A la nostre modalitat (equips de 7 a 24 components) participen un total de 26 equips.
La recaptació anirà destinada a la Fundació Miquel Valls que lluita per millorar la vida dels afectats per l'Esclerosi Lateral Amiotròfica (ELA).
El cap de equip del Gatorade es el Juan Arias (Debutante) a corredors.cat i està format en gran part per col·laboradors de Pepsico. Som 23 components i s'han distribuït els horaris d'una forma irregular segons voluntat dels participants de manera que la Carme i jo ens repartirem les dues hores que tenim assignades en torns de 30' aprox.
Cap de setmana amb molt fred i vent. El nostre objectiu es passar-ho bé i col·laborar amb la causa.
Hem creat un grup de whatsapp i estem per tant tots en contacte.

Sortida

El primer relleu el fa el Francesc que viu l'espectacular sortida i "vola" a la pista acabant la primera hora en 6ª posició !. Durant la tarda però hem anat perdent llocs fins el 19é.

Diumenge 17/12. Els cracks de la nit han remuntat l'equip fins la desena posició, bestial !!!. Arribo cap a les 8:30. Hem acordat amb Carme fer jo el primer relleu de 9 - 9:30 i ella de 9:30 - 10:00 i el segon de 10:00 - 10:30 i ella de 10:30 - 11:00.


Fa molt fred com gairebé sempre. Surto a les 9:00 amb l'objectiu d'agafar un bon ritme de cursa el mes aviat possible. Comença a sortir el sol i posen en marxa la megafonia (aturada durant la nit). Sona, com no, Bon dia dels Pets !.Correm en sentit horari pels carrers 1 al 3 amb una longitud de pista de 400 m. A la primera volta he de fer el canvi de sentit i correm en el sentit anti horari, el normal a les pistes d'atletisme.


Faig les voltes a un bon ritme força regular de 2'07"/volta. Total 15 voltes en 31'46''. Em relleva la Carme cap a les 9:30.

Dades del Garmin

Carme 

Com en el primer relleu mantinc el ritme força regular de 2'07"/volta fent també 15 voltes amb un temps de 31'31''.


Dades del Garmin


A les 10:30 en punt la Carme em relleva i a les 11:00 el Jordi Enero fa el relleu final.


Tot i el refredat d'aquesta setmana he anat força regular fent com l'any passat un total de 30 voltes a la pista de Can Dragó a ritme de 5'17'/Qm. Temps 1h03'17''. Molt content d'haver participat un any mes en aquesta festa.


S'acosta el final, ens apropem a la recta principal per homenatjar als que acaben, el Jordi gaudeix d'aquest gran moment des de la pista. Sona un clàssic, Don't stop me now de Queen per rebre el apoteòsic final de cursa.
Això s'ha acabat, l'any que ve mes !.

Hem acabat amb un total de 710 voltes / 284,670 Qm Lloc 12é la millor classificació de l'historia del equip.

A nivell solidari s'han recollit 13.421 € per la Fundació Miquel Valls.

Resultats de la prova per equips de 7 a 24 components.

Enllaç a l'àlbum de fotos

No hay comentarios: