sábado, 25 de febrero de 2017

Entrenament Adidas

Aquest matí he participat a l'entrenament que Adidas Runners Barcelona ha organitzat al Parc Fluvial del Besòs amb el nom BCN : Marathon Besòs 18K com tirada llarga per la marató de Barcelona.

M'he desplaçat amb metro fins Santa Coloma de Gramenet i ens hem trobat a les 9:30 h. a prop del Pont de Can Peixauet.

 Parc Fluvial Besòs

He coincidit amb el meu company de corredors.cat Mario.Cat

Ens hem reunit uns 50 corredors.Dia de sol i recorregut força pla. Bona temperatura per córrer voltant els 9ºC.
Hem sortit a les 10:00 al costat del Pont de Can Peixauet en direcció cap el mar. Tres voltes a un circuit de 3 Qm en lleugera baixada per fer un gir de 180º i tornar 3 Qm al punt de sortida en lleugera pujada on hi havia avituallament.

Amb Llorenç el nostre "Pacer"

Ritme conservador els primers Qm's per anar per reservar forces. Hem fet la primera volta en 34'10'' a ritme de 5'42''/Qm . A mida que han anat passant el Qm's el grup s'ha anat estirant i ens hem quedat el Mario i jo sols. Tot i això com el recorregut era d'anada i tornada ens anàvem animant uns als altres.
Amb Mario

La segona volta l'hem completat una mica mes ràpid en 33'29'' a ritme de 5'35''/Qm. Cap el Qm 14 ens hem trobat amb el Mindtwist (Aitor) que ens ha acompanyat fins el final fent la tercera volta en 33'02'' a 5'31''/Qm. Temps total 1h40'41'' a  ritme de 5'36''/Qm.

Dades del Garmin

Una bona tirada llarga de cara a les properes curses. Gràcies Mario per la companyia.


1 comentario:

Unknown dijo...

Un plaer compartir uns quants quilòmetres amb un crack com tú. Gràcies per les fotografies.