domingo, 5 de marzo de 2017

Barcelona Magic Line


Tercera participació consecutiva a la Caminada Magic Line que aquest any es fa a Barcelona i el 14 de Maig a Mallorca, una caminada solidària que organitza Sant Joan de Déu per sensibilitzar i recollir fons per als programes d’atenció a les persones més vulnerables.
Caminada no competitiva per equips per Barcelona i Collserola amb 5 recorreguts possibles 10 , 15, 20 , 30 i 40 Qm.
Gran participació amb 12000 caminadors / corredors en 853 equips i recaptació superant els 280000 € !.
Participo amb l'equip Run & Fun integrat per sis membres , Montse, Sílvia , David F., David M., Cèsar i jo mateix.
El repte esportiu del nostre equip es de fer 20 Qm corrent i l'econòmic els 250 € recaptats.

Recorregut 20 Qm

Recorregut : Plaça de Vallvidrera, Sant Pere Màrtir, Parc Cervantes, Les Corts, Plaça Espanya (Qm 10), Anella Olímpica, Estadi Olímpic, Jardí Botànic, Castell de Montjuïc, Poble Sec, Raval, Barri Gòtic, Plaça de la Catedral (Qm 20).

Equip Run & Fun

Dia de sol i bona temperatura per córrer, uns 12ºC.
Hem sortit de la Plaça de Pep Ventura a Vallvidrera a les 10:20 en punt .
Només sortir hem fet una bona pujada pel c/ Mont d'Orsà per seguir pel Camí de la Carena i pujar fort fins el Cim de Sant Pere Màrtir a 380 m d'alçada Qm 2,6 (18' de temps real).

Sant Pere Màrtir

A partir d'aquí baixada molt exigent cap a la la carretera de les aigües, Passarel·la de les aigües i baixada per la carretera de la companyia d'aigües fins l'Hospital de Sant Joan de Déu Qm 5,5 (35' temps real) on hi había el primer avituallament i la sortida de la Caminada de 15 Qm.
Parada d'una estona per hidratar-nos i tirada cap a Les Corts creuant la Ronda de Dalt i baixada cap el Parc Cervantes, Av. Diagonal.

Run &Fun al Palau Reial

Continuació fins els Jardins de la Maternitat Qm 8 (50' temps real) on  gràcies a la Montse teniem un segon avituallament amb atenció especial a l'equip.
Continuació per Trav. Les Corts, Gran Via Carles III, Av. Madrid, c/Numància, c/ Tarragona, Plaça Espanya i Font Màgica , lloc de sortida de la caminada de de 10 Qm.
Pujada cap el MNAC per les escales fins l'Anella Olímpica.

Anella Olímpica

Amb Montse

Continuació fins el Castell de Montjuïc amb pujada pel Jardí Botànic  Qm 14,6 (temps real 1h34').
Moltíssima animació, avituallament i baixada final cap a Ciutat Vella pel Camí del Mar, Carretera de Montjuïc, Miramar, Portal de Santa Madrona, Rambles, Barri Gòtic, Mont Taber i Plaça de la Catedral on hi havia l'arribada Qm 18,93 (temps real 2h06') Temps total amb avituallaments 3h.


Barri Gòtic

Arribada Plaça de la Catedral


Ha estat molt divertit i per una bona causa. Un plaer poder compartir aquest grans moment amb els companys del Run & Fun. L'any que ve repetirem !.

Galeria de fotos

No hay comentarios: